Ozan Kabak'ın omzu çıktı! Hırvatistan ve Letonya maçlarında yok

İsa Kethüda
08.10.2023 - 14:39 | Son Güncellenme: 08.10.2023 - 21:11

Hoffenheim'ın Werder Bremen'i deplasmanda 3-2 yendiği karşılaşmada Ozan Kabak'ın omzunun çıktığı ve A Milli Takım kadrosundan çıkarılacağı belirtildi...

Ozan Kabak'ın omzu çıktı! Hırvatistan ve Letonya maçlarında yok

Hüseyin Özkök - AJANSSPOR

Bundesliga ekibi Hoffenheim'da forma giyen milli futbolcu Ozan Kabak, takımının dün deplasmanda Werder Bremen'e karşı oynadığı müsabakanın 66. dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı. 

Ozan Kabak'ın omzu çıktı

Rakibi ile çarpışan milli oyuncunun yapılan kontrolde omzunun çıktı anlaşıldı. Pazartesi günü MR'ı çekilecek Kabak'ın kesin olarak ne kadar süreyle takımdan ayrı kalacağı anlaşılacak. 

Milli Takım kadrosundan çıkartılacak

Ancak milli oyuncunun en az 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı tahmin ediliyor. Bununla birlikte A Milli Takım aday kadrosunda da yer alan Hoffenheimlı savunma oyuncusu, aday kadrodan çıkartılacak.

İlgini Çekebilir
Bjelica'dan yönetime: "Tüm alacaklarımı ödeyin, gideyim"
Habere Git

Bilindiği üzere 23 yaşındaki savunma oyuncusu, A Milli Takım'ın 12 Ekim’de Osijek’te Hırvatistan ile 15 Ekim’de ise Konya’da Letonya ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosuna çağrılmıştı.

Bu sezonki performansı

Hoffenheim ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden milli futbolcu, bu sezon forma giydiği 7 karşılaşmada 1 gol kaydetti.

İlgini Çekebilir
Ne Kuntz gördü ne de Montella...
Habere Git

"Çok üzgünüm"

Öte yandan milli futbolcu sakatlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Ozan Kabak, "Dün oynadığımız Werder Bremen maçında omzumdan sakatlandm. Bu nedenle A Milli Takım kadrosunda yer alamıyorum. Çok üzgünüm. Takımımızın iki maçtan da iyi sonuçlarla ayrılacağına yürekten inanıyorum. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederm. En kısa sürede döneceğim" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler