Ankaragücü, Bucasporlu Ahmet Aslan İle İlgileniyor | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
13.07.2023 - 09:07 | Son Güncellenme: 13.07.2023 - 09:18

Transfer haberleri... Spor Toto Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü, Bucaspor forması giyen eski oyuncusu Ahmet Aslan ile ilgileniyor... İşte detaylar.

Ankaragücü, Bucasporlu Ahmet Aslan İle İlgileniyor | Transfer Haberleri

Nazım TÜRKNAS-AJANSSPOR

Bu sezon Süper Lig'de hedefini üst sıralar olarak belirleyen başkent temsilcisi Ankaragücü, altyapısından yetiştiği Bucasporlu Ahmet Aslan ile yakından ilgilendiği öğrenildi.

22 yaşındaki Ahmet Aslan, Ankaragücü altyapısında yetişti ve U-19 takımında forma giydi. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını 3. Lig ekiplerinden Bergama Belediyespor’da geçiren orta saha oyuncusu 16 karşılaşmada forma giydi.

Ahmet Aslan'ın Bucaspor'daki performansı dikkat çekti

Genç oyuncu devre arasında Bucaspor’a transfer olmuş ve özellikle son haftalarda gösterdiği performansla dikkat çekmişti.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Sivasspor’a Menemen’den kanat takviyesi!
Habere Git

Kayserispor da devrede

Merkez orta saha ve ön libero mevkilerinde oynayan genç oyuncu ile Kayserispor’un da ilgilendiği, ancak transfer tahtasının kapalı olması ve ne zaman açılacağının bilinmemesi sebebiyle bu transferde Ankara temsilcisinin avantajlı olduğu gelen bilgiler arasında.

Bucaspor performansı

Ahmet Aslan’ın 2. Lig ekibi Bucaspor ile 30 Haziran 2025 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor. İzmir ekibine geçen sezonun 2. yarısında dahil olan 22 yaşındaki oyuncu, çıktığı 12 karşılaşmada 2 gol kaydetti. 

Öte yandan Ankaragücü, geçen sezon tekrar yükseldiği Süper Ligi, topladığı 42 puanla 11. sırada tamamlamıştı.

İlgini Çekebilir
Kartal neşteri vurdu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler