Özköylü: "Maçı berabere bitirdiğimiz için üzgünüm"

10.09.2017 - 20:13 | Son Güncellenme: 10.09.2017 - 20:13

TFF 1. Lig 4. hafta mücadelesinde Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, galibiyeti kaçırmalarının kendilerini üzdüğünü söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Osman Özköylü, son derece iyi oynadıkları bir maçı kaybetme noktasına kadar geldiklerini aktararak, "Baştan sona üstün oynadığımız bir maçı berabere bitirdiğimiz için üzgünüm." dedi.

İkinci yarıda yedikleri beraberlik golünün ardından rakip kalede etkili olmaya çalıştıklarını dile getiren Özköylü, şunları kaydetti:

"Golü ararken, basit hatalar nedeniyle maçı kaybedebilirdik. Gökhan Karadeniz'in sakatlığı nedeniyle şansızlık yaşadık. İkinci yarı risk aldı, oynadı ve golünü atmasının ardından çıkarmak zorunda kaldık. Orta sahada kaybettiğimiz bir top sonrası penaltıdan yediğimiz golle de berabere kaldık."

Henüz dört maçtır beraber oynayan bir takım olduklarına değinen Özköylü, "Özellikle 60 dakikalık oyun için futbolcularımı tebrik ediyorum. Bu ligde çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Her takım ne kadar iddialı ise biz de o kadar iddialıyız. Fiziksel ve taktiksel anlamda daha oturtmamız gereken işler var. Hızlı gelişiyoruz. Bu ligde Büyükşehir Belediye Erzurumspor gerçeğini herkese göstereceğiz." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler