Passolig'de son dakika! Kulüplere bilgi verildi

Akın Ungan
08.03.2024 - 19:31 | Son Güncellenme: 08.03.2024 - 19:41

E-bilet ihale sürecine gidilirken TFF, Aktifbank'ın talebini kabul etti. Passolig ile 1 yıl daha devam edilmesi yönünde karar alınırken kulüpler bilgilendirildi.

Passolig'de son dakika! Kulüplere bilgi verildi

Salim MANAV - AJANSSPOR

2023/24 sezonu tüm heyecanıyla devam ederken e-bilet ihale süreci de yaklaştı. Nisan ayında yapılacak e-bilet ihalesi öncesi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından flaş bir karar alındı.

TFF Aktifbank'ın talebini kabul etti

Aktifbank (Passolig), pandemi döneminde biletli seyircinin maça gelmediğini, bu sebeple kurumlarıyla devam edilmesini talep etmişti. TFF, bu talebi kabul etti.

Passolig ile 1 yıl daha

TFF, Passolig ile 1 yıl daha devam edilmesi yönünde karar aldı. Passolig, 2024/25 sezonunda da e-bilet sağlayıcısı olacak.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'a 3,5 milyon Euro! Passolig'in yerine...
Habere Git

Kulüplere bilgi verildi

TFF tarafından verilen Passolig ile 1 yıl daha devam etme kararının ardından Trendyol Süper Lig'de mücadele eden kulüplere bu yönde bilgilendirme yapıldı.

Trabzonspor, Papara ile anlaştı

Öte yandan gelecek sezon kulüpler anlaşmalı olduğu firmalarla geliştirilen yerel uygulamalar üzerinden maç bileti satışlarını gerçekleştirebilecek. Günebakış'ın haberine göre Trabzonspor, stadyum isim sponsoru olan Papara ile elektronik bilet satış organizasyonu için anlaşmaya vardı.

Senin için hazırladığımız haberler