Andrea Pirlo transfer istediği bölgeyi açıkladı

Feride Kara
11.12.2022 - 17:12 | Son Güncellenme: 11.12.2022 - 17:28

Antalya'da hazırlıklarını sürdüren VavaCars Fatih Karagümrük’te teknik direktör Andrea Pirlo transferler, takımın durumu ve Cristiano Ronaldo hakkında konuştu.

Andrea Pirlo transfer istediği bölgeyi açıkladı

VavaCars Fatih Karagümrük'ün İtalyan teknik direktörü Andrea Pirlo basın karşısında açıklamalarda bulunurken transferler, takımın durumu ve Cristiano Ronaldo hakkında konuştu. 

Sol bek eksiğimiz var

Pirlo "Ayrılan oyuncularımıza sezonun bu dönemine kadar verdikleri katkıdan ötürü teşekkür ediyoruz ama bu bir tercihti. Biz de tercihimizi bundan yana kullandık. Sol bek eksiğimiz var, bunu da Ocak ayındaki transfer döneminde tamamlayacağız. Kadro içinde bu bölgeye başka alternatifler de bulabiliriz

3 iyi Türk’ü de bulacağız

Takımımızda 3 iyi Türk’ü de bulacağız. Onlar da bu şansı kullanıp forma giyecekler. Yarışmacı bir takımız, daha da yarışmacı olmak için eksik olduğumuz bölgeler stoper ve sol beke takviye düşünüyoruz. Hücumda yeterli bir kadromuz var. Üstüne Ljajic ve Feghouli gibi 2 hamle de geldi

İlgini Çekebilir
Pirlo'dan Ronaldo yorumu: "Sallanan bir dişi çekmek gibi"
Habere Git

Takımdaki atmosfer çok iyi

Özellikle şu anda takımdaki atmosfer çok iyi. Bu atmosferi devam ettirip, ligde daha iyi olmaya çalışacağız. Alışma sürecinde ligdeki bazı şeyleri daha iyi anladık. Ligde genel bir savunma bekleyişi ve hızlı hücum taktiği var.

Daha iyisini yapabilirdik ama olmadı

 Biz de bunu çok gol yiyerek bir şekilde anladık ve bunun üstüne de artık çalışıyoruz. Kendimizi buna daha çok adapte ettiğimizi söyleyebilirim. Ligde bulunduğumuz yerden tabi ki memnun değiliz. Daha iyisini yapabilirdik ama olmadı. Demek ki hatalar yaptık, bunları düzeltip daha iyiye gideceğimize inanıyoruz

Dünya Kupası sürprizlerle dolu gidiyor

Katar'a geçmiş senelerde de gidiyordum, gelişen bir ülke ve organizasyon güzel gidiyor. Dünya Kupası sürprizlerle dolu gidiyor. Fas'ı tebrik ederim, en büyük sürprizi yaptılar. Diğer yarı finalistler beklenen takımlar.

Ronaldo'nun en büyük hedefiydi Dünya Kupası

Juventus'ta beraber oynadığı eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo için konuşan Andrea Pirlo "Ronaldo ile konuşmadım ama üzgünüm tabi çünkü en büyük hedefiydi Dünya Kupası. Ama futbolda yenilgi ve kazanç var." ifadelerini kullandı. 

Karagümrük'ten aldığı maaş şaşırttı

Sezon başında Fatih Karagümrük ile anlaşan İtalyan teknik adam Andrea Pirlo'nun kazandığı para bir hayli şaşırttı. Juventus'tan yıllık 3.5 milyon Euro kazanan Pirlo İstanbul ekibinden yıllık 900 bin Euro maaş alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler