Magdalena Stysiak, Fenerbahçe ile ilgili kararını verdi!

İsa Kethüda
28.03.2024 - 13:59 | Son Güncellenme: 28.03.2024 - 14:24

Transfer haberleri. Sultanlar Ligi takımlarından Fenerbahçe Opet forması giyen Magdalena Stysiak, geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Magdalena Stysiak, Fenerbahçe ile ilgili kararını verdi!

AJANSSPOR-HABER

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Opet forması giyen Polonyalı pasör çaprazı Magdalena Stysiak geleceğiyle ilgili TVP Sport'a açıklamalarda bulundu.

"Kesinlikle Türkiye'de kalacağım"

"Gelecek sezon Türkiye'de kalma şansını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Stysiak, "Kesinlikle Türkiye'de kalacağım. Evet İstanbul'da ama daha fazlasını açıklayamam" diye yanıt verdi. 

Bir yıl daha Fenerbahçe Opet forması giyecek

TRT Spor'da yer alan habere göre; Magdalena Stysiak'ın, 2024 - 2025 sezonunda da Fenerbahçe Opet forması giymeye devam edeceği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Melissa Vargass'sız Fenerbahçe, Eczacıbaşı karşısında!
Habere Git

"Şu ana kadar çok başarılı bir sezon geçirdim"

Aynı mevkide oynayan takım arkadaşı Melissa Vargas'tan da bahseden Magdalena Stysiak, "Şu ana kadar çok başarılı bir sezon geçirdim. Ocak ayına kadar 25 maç oynadım. Fiziksel ve zihinsel olarak Fenerbahçe gibi bir kulüpte iyi işler başardığım için çok mutluyum.

"Melissa Vargas en iyi Türk oyuncu"

Melissa Vargas harika bir oyuncu. O en iyi Türk oyuncu. Sözleşmeyi imzaladığımda ocak ayında onun geri geleceğini ve ilk onun oynayacağını biliyordum. Kulüp açısından bakıldığında rotasyında böyle iki oyuncunun takımda yer almasının güzel olduğunu düşünüyorum. 

"İkimizde iyi durumda olursak her şeyi kazanabiliriz"

Her şey koçun kararına bağlı ama ikimizde iyi durumda olursak her şeyi kazanabiliriz. Ayrıca Melissa Vargas saha dışında da çok iyi bir insan, bu yüzden çok iyi anlaşıyoruz. Her zaman birbirimize destek olacağız" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Fransız devi Fenerbahçeli yıldıza talip oldu! 10 milyon Euro...
Habere Git

"Daha önce hiç altın kazanmamıştım"

Kazanılan Kupa Voley şampiyonluğuna da değinen Magdalena Stysiak, "Kazanmak çok güzel bir duygu, harika. Madalyaya baktığımda harika bir şey olduğunu hissediyorum. Her zaman gümüş kazandım, daha önce hiç altın kazanmamıştım. Sonunda başardım.

"Bütün ekip birbirine destek oldu"

Eczacıbaşı çok iyi bir takım. Eda Erdem ile Türkiye Kupası finalini konuştuğumuzda harika bir maç olacağını söyledi. Zaferimizde pek çok faktör katkı yaptı. En önemlisi ikinci sette koçun ilk altı oyuncuyu dinlendirmesiydi. Üçüncü ve dördüncü setlere girdiğimizde muhteşem oynadılar. Bütün ekip birbirine destek oldu. Biz de elimizden geldiğince onlara destek olmaya çalıştık" dedi. 

"Türkiye Kupası'nı kazanmak bize kesinlikle güven verdi"

"Bu zafere ne kadar ihtiyacınız vardı?" sorusuna Polonya milli oyuncu, "Bu zafere çok ihtiyacımız vardı. En çok üzüldüğümüz şey, Şampiyonlar Ligi'nde 3-0 yenildiğimiz yarı final maçıdır. Çok kötü oynadık. Sonraki maçta Monza'ya karşı aldığımız galibiyet ilerlememiz için yeterli olmadı çünkü altın seti de kaybettik. Ciddi bir yenilginin ardından dört gün sonra yeniden ayağa kalkak zorundaydık. Türkiye Kupası'nı kazanmak bize kesinlikle güven verdi ve Türkiye şampiyonluğu için mücadele etmemize yardımcı olacak" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Orsic geri dönüyor! Konyaspor maçında...
Habere Git

Magdalena Stysiak kimdir?

2021/22 - 2022/23 sezonunda Vero Volley Milano takımında forma giyen Magdalena Stysiak, Vero Volley Milano, kariyerine 2014-2015 sezonunda Leningradka SMS PZPS Szczyrk takımında başladı. Polonyalı voleybolcu daha sonra sırasıyla Chemik II Police, Chemik Police, PSPS SMS Police U20, Grot Budowlani Łódźf ve Savino Del Bene Scandiccio formaları giydi.

Senin için hazırladığımız haberler