Paris Saint-Germain (PSG) Lionel Messi'nin Ayrılığını Açıkladı

Orhan Gülek
03.06.2023 - 20:13 | Son Güncellenme: 03.06.2023 - 20:33

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekibi Paris Saint-Germain, Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin takımdan ayrıldığı açıkladı. İşte tüm detaylar.....

Paris Saint-Germain (PSG) Lionel Messi'nin Ayrılığını Açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Paris Saint-Germain'de uzun süredir gündemde olan ayrılık gerçekleşti. Fransız temsilcisi, dünyaca ünlü yıldızı Lionel Messi'nin takımdan ayrıldığını açıkladı.

PSG'nin Leo Messi açıklaması

"Teşekkür Lionel Messi" başlığı ile vedayı açıklayan PSG'nin paylaşımında, "Başkentte iki sezonun ardından Lionel Messi'nin macerası 2022-23 sezonunda sona erdi. Kulüp, Leo'ya karierinin geri kalanında daha nice başarılar diler." ifadeleri yer aldı.

Kulübün sahibi Nasser Al-Khelaifi ise "Lionel Messi'ye Paris'te geçirdiği 2 sezon için teşekkür etmek istiyorum. PSG ve Ligue 1'e yaptığı katkı küçümsenemez. Messi ve ailesine gelecek için en iyi dileklerimizi sunuyoruz." sözlerini sarf etti.

Lionel Messi'nin PSG performansı

PSG ile 2 sezonda 74 resmi karşılaşmaya çıkan Lionel Messi, 32 gol atıp 35 asist üretti. Arjantinli yıldızın özellikle Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performans taraftarın tepkisin çekti ve ayrılık yolu açıldı.

İlgini Çekebilir
Galtier de doğruladı Messi gidiyor
Habere Git

Suudi Arabistan ya da Barcelona

35 yaşındaki futbolcu, Suudi Arabistan'dan yıllık 500 milyon euroya yakın bir maaş teklifi aldı. Aynı zamanda eski takımı Barcelona da ısrarlı bir şekilde istiyor. Messi'nin kararı merak konusu oldu.

Messi: "Onlara gelecekte en iyisini diliyorum"

Ayrılık sonrası konuşan Messi ise yaptığı açıklamada "Kulübe, Paris şehrine ve insanlara bu iki yıl için teşekkür ederim. Onlara gelecekte en iyisini diliyorum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler