Ramos iddialarına İnegölspor Başkanı'ndan cevap! "Biz de şaşkınız..."

Akın Ungan
24.06.2023 - 16:57 | Son Güncellenme: 24.06.2023 - 17:10

Dünyaca ünlü futbolcu Sergio Ramos, İnegölspor ile anıldı. Bu transfer iddiası gündeme düşerken İnegölspor Başkanı Osman Sevim açıklama yaptı. Detaylar.

Ramos iddialarına İnegölspor Başkanı'ndan cevap! "Biz de şaşkınız..."

TFF 2. Lig ekiplerinden İnegölspor, flaş bir iddia ile gündeme geldi. Dünyaca ünlü futbolcu Sergio Ramos'un ismi, İnegöl temsilcisi ile anıldı. Bu transfer iddiası büyük yankı uyandırırken, kulüp başkanı Osman Sevim açıklamalarda bulundu.

Ramos'un İnegöl'e gitme olasılığı yüzde 43!

Transfermarkt, Sergio Ramos'un transfer söylentilerini paylaştı. Beşiktaş'ın da yer aldığı transfer tablosunda Ramos'un Kara Kartal'a gitme ihtimali yüzde 41 olarak gösterildi. Fakat asıl dikkat çeken ise Sergio Ramos'un İnegölspor'a transfer olacağı söylentisiydi. Transfermarkt bu olasılığı yüzde 43 olarak gösterdi.

"Biz de şaşkınız"

Haber Global'e konu hakkında açıklama yapan İnegölspor Başkanı Osman Sevim, "Biz de şaşkınız. Sergio Ramos ile İnegölspor’un adının yan yana gelmesi bizi çok mutlu etti. Gönül isterdi ki dünyaca ünlü bir futbolcuyu İnegölümüz’de hemşehrilerimize izletelim. Ama bu mümkün değil. Oynadığımız ligde kurallar gereğince yabancı oyuncu oynatamıyoruz. Ancak Sergio Ramos’u memleketimizde ağırlamak isteriz" dedi.

İlgini Çekebilir
Rusya'da darbe, Beşiktaş'ı da üzdü!
Habere Git

Sözlerine devam eden Osman Sevim, "Bu transfer söylentisi bile bizi mutlu etti. Hedefimiz İnegölspor’u önce 1. Lige sonra Süper Lig’e çıkarmak. Ondan sonra da dünyaca ünlü futbolcuları kadromuzda görmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"Bu söylenti İnegölspor'a ne kadar güç kattıysa Ramos'a da katmıştır"

Sevim ayrıca, "Ramos’un İnegölspor ile anılması bizleri onurlandırdı ancak böyle bir şeyin mümkün olmadığını tüm Türkiye gibi bizler de biliyoruz. Bence İnegölspor’un adının Sergio Ramos ile anılması, İnegölspor’a ne kadar büyük bir güç kattıysa, Sergio Ramos’a da katmıştır" dedi.

İnegölspor ligi 11. sırada bitirdi

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden İnegölspor, geride bıraktığımız sezon 36 lig maçında 14 galibiyet elde etti. 5 beraberlik ve 17 mağlubiyet alan İnegöl, 47 puan ile ligin 11. sırasında yer aldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Fransa'dan müjde: Görüşme başladı
Habere Git

Ramos'un bu sezonki performansı

37 yaşındaki Sergio Ramos, 2021 yılında efsanesi olan Real Madrid'ten ayrılarak Paris Saint Germain'e transfer olmuştu. Yıldız stoper, bu sezon çıktığı 45 maçta 4 gol, 1 asist kaydetti. Ramos, 5 maçta sarı kart, 1 maçta ise direkt kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler