Roma ilk transferini yaptı! Chelsea'den 70 milyon Euro'luk kayıp...

Akın Ungan
09.10.2023 - 22:04 | Son Güncellenme: 09.10.2023 - 22:17

Roma, sezon başında kiraladığı Romelu Lukaku'nun bonservisini almaya hazırlanıyor. Transfer görüşmelerinde anlaşma sağlanırken, Chelsea'nin zararı dikkat çekti.

Roma ilk transferini yaptı! Chelsea'den 70 milyon Euro'luk kayıp...

AJANSPOR - DIŞ HABER

Premier Lig devi Chelsea, sezon başında Roma'ya kiraladığı Romelu Lukaku'yu İtalyan takıma bonservisiyle göndermeye hazırlanıyor. İngiliz kulübün bu transferden yapacağı zarar dikkat çekti.

Anlaşma tamam! Chelsea 70 milyon Euro zararda

Goal'un haberine göre Roma, Romelu Lukaku'nun kalıcı transferi için Chelsea ile yürüttüğü görüşmelerde sona geldi. Taraflar bonservis bedeli üzerinde anlaşma sağladı.

Lukaku'yu 2021 yazında Inter'den 113 milyon Euro'ya Chelsea, oyuncunun Roma'ya transferinden yaklaşık 43 milyon Euro kazanacak. Buna göre İngiliz kulüp, Lukaku'dan yaklaşık 70 milyon Euro zarar edecek.

İlgini Çekebilir
Pogba asgari ücrete talim
Habere Git

Chelsea'de mutlu olmadığını söyledi, Inter'e döndü

Lukaku, 2021/22 sezonunda Chelsea adına yalnızca sekiz Premier Lig golü atarken, Sky Italia'ya "mutlu olmadığını" itiraf ettiği bir röportaj vererek kulübü ve taraftarları kızdırdı. Inter'e dönmek istediğini ifade eden Lukaku, 2022/23 sezonunda kiralık olarak kulübe geri döndü ancak bu anlaşma kalıcı hale getirilmedi.

Bu sezon 8 maçta 7 gol attı

Roma'ya kiralık olarak katılan ve Jose Mourinho ile yeniden bir araya gelen Lukaku, bu sezon tüm kulvarlarda 8 maçta 7 gol attı. 30 yaşındaki futbolcunun mevcut kiralık sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler