Karagümrüklü Ryan Mendes: Zor bir takıma karşı kazandık

Burak Alaca
29.02.2024 - 23:14 | Son Güncellenme: 29.02.2024 - 23:25

Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Galatasaray'ı 2-0 geçen VavaCars Fatih Karagümrük'ün yıldız oyuncuları maç sonu açıklamalarda bulundu.

Karagümrüklü Ryan Mendes: Zor bir takıma karşı kazandık

AJANSSPOR - HABER

Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Galatasaray'ı 2-0 geçen VavaCars Fatih Karagümrük'ün yıldız oyuncuları maç sonu önemli açıklamalarda bulundu.

Can Keleş: "Büyük bir camiaya karşı kazandık"

Karagümrüklü Can Keleş maçı "Çok mutluyuz. Galatasaray gibi büyük camiaya karşı kazandık. Şimdi Adana Demirspor'la lig maçımız var. Umarım orada 3 puan alıp, ligde yolumuza devam edeceğiz" "Bu hafta idmanlarda Galatasaray'ın oyun stiline göre ilerledik. İyi oyunda kaldık, 2'inci golü bulduk ve 90 dakikayı temiz bir şekilde bitirdik" ifadeleriyle yorumladı.

Ryan Mendes: "Zor bir takıma karşı kazandık"

Karamgümrük'ün 2. golünü kaydeden Ryan Mendes maç için "Özellikle çok güzel bir maç oldu. Zor takıma karşı iyi oynadık ve turu kazandık. Kolay değildi ama gol bize çok yardım etti. Oyunu tuttuk ve 2'inci golü attık. Bu çok önemliydi" dedi.

İlgini Çekebilir
Cimbom, Gümrük'e takıldı! Kupada havlu attı
Habere Git

Markao: "Takıma daha fazla katkı vermem gerekiyor"

Gol perdesini açan Markao maçı "Çok önemli bir galibiyet oldu. Yarı finaldeyiz. Geldiğim günden beri herkes beni çok iyi karşıladı. En kısa zamanda adapte olmam için ellerinden geleni yapıyorlar. Çok mutluyum burada olmaktan. Bugün ilk defa 11'de sahaya çıktım. Bana asisti veren Mendes'in gol de atması ayrıca mutlu etti. Umuyorum ki daha fazlasını göstereceğim. Kendi evinde, taraftarıyla bütünleştiğinde çok iyi oynayan bir takım. Büyük bir takıma karşı oynarken her şeyi düşünmeniz gerekiyor. Ben de çok dolu tribünlere oynayan bir yerden geliyorum. Dolu tribünlere alışığım. Onları geçerek turu bulduğumuz için çok sevinçliyiz. Daha fazlasını mutlaka yapmam gerekiyor. Gün gün çalışarak takıma daha fazla katkı vermem gerekiyor" ifadeleriyle yorumladı.

Senin için hazırladığımız haberler