Galatasaray'ın Şampiyonluk Kutlamasında Ahmet Çalık Anıldı

Orhan Gülek
04.06.2023 - 23:37 | Son Güncellenme: 04.06.2023 - 23:41

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasında trafik kazasında vefat eden Ahmet Çalık anılırken, depremde arkadaşlarını kaybeden Sam Adekugbe de hüngür hüngür ağladı.

Galatasaray'ın Şampiyonluk Kutlamasında Ahmet Çalık Anıldı

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında şampiyon Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Aslan, şampiyon olarak çıktığı derbide ezeli rakibini farklı mağlup etti. Nicolo Zaniolo, 2 şık golle maça damga vurdu. Diğer sayı ise Icardi'den geldi.

Nef Stadyumu'nda duygu dolu dakikalar

Derbi zaferinin ardından şampiyonluk kutlaması yapan Galatasaray'ın töreninde mutlu anlar yerini duygu dolu dakikalara bıraktı.

Abdülkerim Bardakcı, Okan Buruk'u ağlattı

Galatasaray'ın başarılı savunmacısı Abdülkerim Bardakcı, sahaya Ahmet Çalık formasıyla çıktı. 'Doymadım doyamadım' şarkısın seçen ve gözyaşlarını tutamayan Abdülkerim, takım arkadaşlarını ve Okan Buruk'u ağlattı. Abdülkerim gibi sahaya Ahmet Çalık formasıyla çıkan Emre Taşdemir ise Gökhan Kırdar'ın 'Yerine sevemem' şarkısını çaldırdı.

Sam Adekugbe gözyaşlarına hakim olamadı

Devre arasında Hatayspor'dan kiralanan Sam Adekugbe, sahneye gelirken gözyaşlarına hakim olamadı. Deprem felaketine yakından şahit olan deneyimli futbolcuyu arkadaşları kucakladı.

Senin için hazırladığımız haberler