Samsunspor'da şok! Kariyerinde ilk kez...

Özgür Koç
03.03.2024 - 14:21 | Son Güncellenme: 03.03.2024 - 14:25

Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Başakşehir'in konuğu olan Samsunspor, maçın 34. dakikasında büyük şok yaşadı. Detaylar haberimizde...

Samsunspor'da şok! Kariyerinde ilk kez...

AJANSSPOR - HABER

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada, mücadele golsüz eşitlikle devam ederken 34. dakikada konuk ekip Samsunspor 10 kişi kaldı. 

VAR uyardı, Marius Mouandilmadji kırmızı kart gördü

Maçın 32. dakikasında Başakşehir ile Olivier Kemen ile Marius Mouandilmadji'nin mücadelesinde Kemen yerde kaldı. Hakem avantaj kararıyla oyunu devam ettirdi. Oyunun durmasının ardından VAR'dan maçın hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy'a potansiyel kırmızı kart nedeniyle Kemen ile Mouandilmadji arasındaki pozisyonu izleme tavsiyesi geldi. VAR monitöründen pozisyonu izleyen Taşkınsoy, Mamsunsporlu Marius Mouandilmadji'ye kırmızı kart gösterdi.

(Görüntü beIN Sports'tan alınmıştır)

Mouandilmadji'nin kariyerindeki ilk kırmızı kart

Olivier Kemen7e yaptığı müdahele nedeniyle kırmızı kartla oyun dışında kalan Samsunspor'un Cadlı santrforu Marius Mouandilmadji kariyerinin ilk kırmızı kartını görmüş oldu. 

8 golllük katkı yaptı

Kırmızı beyazlıların sezon başında Belçika 2. Lig ekibi Seraing'den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Mouandilmadji, sahaya çıktığı 23 maçta 8 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.Cadlı futbolcu ülkesinin milli formasını da 10 kez giyerken 2 gol ve 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler