Samsunspor'dan Galatasaray maçıyla ilgili açıklama: "Çamur at, izi kalsın!"

İsa Kethüda
03.02.2024 - 21:04 | Son Güncellenme: 03.02.2024 - 21:15

Süper Lig takımlarından Yılport Samsunspor, Galatasaray maçı sonrası sosyal medyada yer alan paylaşımlar ilgili flaş bir açıklama yaptı. İşte detaylar.

Samsunspor'dan Galatasaray maçıyla ilgili açıklama: "Çamur at, izi kalsın!"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, sahalarında 2-0 kaybettikleri Galatasaray maçı sonrası sosyal medyada yer alan paylaşımlar ilgili resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yaptı.

Haksız ve maksadını aşan çirkin ithamlar

Karadeniz ekibinden yapılan açıklamada, "Değerli Samsunspor Camiası ve Fedakar Tüm Taraftarlarımız

Dün oynanan Galatasaray A.Ş müsabakası sonrasında sosyal medya üzerinden Kulübümüze ve Camiamıza zarar vermek amacıyla, bilinçli ve sistematik bir şekilde, haksız ve maksadını aşan çirkin ithamlarda bulunulmuştur.

Tüm futbolcularımız Kulübümüz için değerlidir

Bilinmelidir ki; tüm futbolcularımız Kulübümüz için değerlidir. “Samsunspor forması kutsaldır" ve Kulübümüz, Atatürklü Arma'yı ve değerlerini temsil eder. Formamızı taşıyan sporcularımız da bu bilinçle Kulübümüzün değerlerini sahaya yansıtarak mücadele etmektedir.

İlgini Çekebilir
SON DAKİKA! TRT yayın ihalesi şartnamesi almadı! 5 firma şartname aldı
Habere Git

Hiçbir sporcumuz asla futbol dışı eylemler içerisine giremez

Her zaman “Temiz ve Adil” futbolu savunan Başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım, Samsunspor’da olduğu sürece, hiçbir sporcumuz asla futbol dışı eylemler içerisine giremez, rakip kayıramaz; bunlara riayet etmeyenler hakkında da anında gereken yapılır.

Samsunspor camiası herkese karşı her zaman eşit mesafede durur

Başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım’ın vurguladığı gibi, “Samsunspor’a gelecek sporcular yeteneğiyle gelir, karakteriyle bu kulüpte kalır”

Tertemiz maziye sahip olan “Şerefli Samsunspor Kulübü ve Camiası” maç ve rakip seçmez, herkese karşı her zaman eşit mesafede durur.

Hukuki süreç başlatıldı

“Çamur at, izi kalsın” mantığıyla hareket edip; şike, teşvik, maç satma gibi imalarda bulunan kişi ve sosyal medya hesapları hakkında avukatlarımız gereken hukuki süreci başlatmıştır.

Kulübümüze ve Futbolcularımıza karşı yapılan bu haksız, çirkin ithamlar ile sosyal medya operasyonu karşısında; Camiamızı ve tüm taraftarlarımızı, futbolcularımızın ve Atatürklü Arma’nın arkasında durmaya davet ediyoruz.

Bu uzun bir yol, hep birlikte başaracağız!" ifadelerine yer verildi. 

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Fenerbahçe'de Mert Müldür'ü üzen karar!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler