Şanlıurfaspor resmen duyurdu! Yeni hoca İrfan Buz oldu

Akın Ungan
03.10.2023 - 13:57 | Son Güncellenme: 03.10.2023 - 14:01

Zafer Turan ile yolların ayrılmasının ardından yardımcı antrenör Efe İnanç ile devam eden TFF 1. Lig ekibi Şanlıurfaspor'da İrfan Buz teknik direktörlüğe getirildi.

Şanlıurfaspor resmen duyurdu! Yeni hoca İrfan Buz oldu

AJANSSPOR HABER

Geçen sezon TFF 2. Lig'de şampiyon olarak TFF 1. Lig'e yükselen fakat bu sezon beklentilerin uzağında kalan Şanlıurfaspor yeni teknik direktörünü resmen açıkladı. Şanlıurfaspor, Ajansspor'un daha önce duyurduğu gibi İrfan Buz ile imzaladı.

Kulüpten açıklama yapıldı

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz; Teknik Direktör İrfan Buz ile anlaşma sağlamıştır. Camiamıza hayırlı olmasını diler, hocamız İrfan Buz ve ekibine Şanlıurfaspor kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Şanlıurfaspor'un yeni hocası belli oluyor
Habere Git

Son olarak Giresunspor’da çalıştı

Son olarak Giresunspor’da görev alan İrfan Buz, geçtiğimiz sezon sonunda Karadeniz ekibiyle yollarını ayırdı. Bu sezon herhangi bir takımda çalışmayan Buz, son görev yaptığı Giresunspor’da 5 maça çıkmış ve 2 puan ortalaması yakalamıştı. Buna rağmen Süper Lig’de kalamayan Giresunspor, küme düştü.

Şanlıurfaspor 5 haftadır kazanamıyor

Sezona Altay ve Adanaspor galibiyetleriyle başlayan Şanlıurfaspor, son 5 haftada galip gelemedi. 5 haftada 3 puan alan Şanlıurfaspor; Boluspor, Erzurumspor ve Tuzlaspor ile berabere kalırken, Keçiörengücü ve Kocaelispor’a ise kaybetti. 7 maç sonunda 9 puan toplayan Urfa temsilcisi, 10’uncu basamakta yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler