Seçil Erzan davasında ilk! Muslera ve Arda Turan

Özgür Koç
08.03.2024 - 10:52 | Son Güncellenme: 08.03.2024 - 13:02

Aralarında futbol dünyasının ünlü isimlerinin de yer aldığı birçok kişiyi, yüksek karlı fon vaadiyle dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan bugün dördüncü kez hakim karşısına çıkıyor.

Seçil Erzan davasında ilk! Muslera ve Arda Turan

AJANSSPOR - HABER

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan bugün 4. kez hakim karşısına çıkıyor.

Fernando Muslera adliyeye geldi

Erzan'ın yanı sıra Ali Yörük, Kerem Can, Hüseyin Eligül, Nazlı Can, Atilla Yörük ve Asiye Öztürk'ün de aynı suçlardan 3 yıl ile 85 yıl arasında değişen oranlarda hapisle cezası istemiyle yargılandığı davada, Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera da ifade vermek üzere İstanbul Adliyesi'ne geldi.

 

İlgini Çekebilir
Luka Modric için transfer açıklaması geldi! Galatasaray...
Habere Git

Arda Turan da katıldı!

Fernando Muslera'nın ardından, müştekiler arasında yer alan Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan da mahkeme salonunda yerini aldı. Arda Turan aylar sonra ilk kez Seçil Erzan ile yüz yüze gelecek.

 

İlk kez ifade verecekler

Fernando Muslera ve Arda Turan'ın yanı sıra müştekilerden Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan'ın da bugün yapılacak celsede hazır olmaları ve ilk kez ifade vermeleri bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler