Son Dakika | Kasımpaşa'da Turgay Philipp Gemicibaşı İle Yollar Ayrılıyor

Feride Kara
11.12.2022 - 13:20 | Son Güncellenme: 11.12.2022 - 13:33

Son dakika spor haberi: Süper Lig'de Selçuk İnan yönetimindeki Kasımpaşa'da ara transfer dönemi öncesi bir ismin bileti kesildi. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Kasımpaşa'da Turgay Philipp Gemicibaşı İle Yollar Ayrılıyor

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig takımı Kasımpaşa'da ocak ayı öncesinde iç transferde hareketli saatler yaşanıyor. Devre arasında kadrosuna takviye yapacak olan Paşa'da bir ayrılıkta kapıda. 

Kadro dışı kaldı, devre arasında yolcu

Teknik Direktör Selçuk İnan yönetimindeki Kasımpaşa'da daha önce kadro dışı bırakılan Turgay Philipp Gemicibaşı ile devre arasında yollar ayrılacak. 

Turgay Philipp Gemicibaşı'nın performansı

Kasımpaşa'nın yaz transfer döneminde Avusturya takımı Klagenfurt'tan kadrosuna kattığı 26 yaşındaki orta saha; İstanbul temsilcisinde 4'ü ilk 11, 7 maçta oynadı ve skora katkı sağlayamadı. 

Paşa'da 3 hoca değişti

Sezona Sami Uğurlu ile başlayan Kasımpaşa'da 2. hafta sonunda Uğurlu ile yollar ayrıldı ve Şenol Can ile anlaşma sağlandı. Can'la da Dünya Kupası arası öncesi yollarını ayıran Paşa, geçtiğimiz günlerde teknik direktörlük koltuğuna Selçuk İnan'ı getirdi. 

İnan'ın ekibinde tanıdık isimler

Teknik Direktörlük kariyerinde ilk deneyimi olan Selçuk İnan; futbolu bıraktıktan sonra Galatasaray'da Fatih Terim'in ekibinde yer almıştı. İnan'ın Kasımpaşa'da yardımcıları arasında Trabzonspor ve G.Saray'dan eski takım arkadaşı Olcan Adın ve G.Saray'ın eski analizcisi Cihan Ünal da yer alacak. 

Kasımpaşa'nın ligdeki durumu

Süper Lig'de 14. hafta sonunda 4 galibiyet, 3 beraberlik ile 6 mağlubiyet elde eden Kasımpaşa; 15 puanla 13. sırada yer aldı. İstanbul ekibi, Dünya Kupası arası sonrasında sahasında Sivasspor'u ağırlayacak.

Klopp'un sistemini deniyorum

Kasımpaşa'nın hocası Selçuk İnan 1-1 biten Trabzonspor maçı sonrasında "Beğendiğim birçok teknik direktör var, oyun felsefesini gerçekten benimsediğim. Tek bir isim hiç söylememiştim, ama yine de bir isim duymak istiyorsanız, Klopp diyebilirim size. Son dönemlerde gerçekten onun oynattırmak istediği oyunu, oyuncularına yaklaşımı, getirdiği sistemi gerçekten biraz benimsiyorum, deniyorum." açıklamasını yaptı.

Transferle ilgili konuşmadık

Transfer için konuşan İnan "Henüz transferle ilgili hiçbir şey konuşmadık. Geldiğim günden beri, sadece elimdeki oyuncularla ne yapabilirim? Onları nasıl geliştirebiliriz? Nasıl daha iyi bir takım olabiliriz? Bu konuları konuştuk hep beraber. Oyuncularımızı nasıl daha yukarıya çekebiliriz? Kendi seviyelerini en üste, maksimuma nasıl getirebiliriz?" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler