Sen neymişsin Leeds United! Tottenham'ı büktüler...

08.05.2021 - 16:52 | Son Güncellenme: 08.05.2021 - 16:57

Leeds United ile Tottenham, İngiltere Premier Lig'in 35. haftasında karşılaştı. Leeds rakibi karşısında 3 puanı aldı. İşte maç sonucu ve detaylar...

Sen neymişsin Leeds United! Tottenham'ı büktüler...

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Premier Lig'in 35. hafta maçında Leeds United sahasında Tottenham ile karşı karşıya geldi. Elland Road Stadı'nda oynanan maçta, Şampiyonlar Ligi hayali kuran Tottenham sahadan 3-1 yenik ayrıldı. Leeds United, ligin büyük olarak adlandırılan takımlarına karşı da harika bir performans gösterdi. Detaylar haberde...

Leeds United'ın galibiyet gollerini kimler attı?

3-1 biten maçta Leeds United'a galibiyeti getiren golleri 13. dakikada Stuart Dallas, 42. dakikada Patrick Bamford ve 84. dakikada Rodrigo atarken, Tottenham'ın tek golünü 25. dakikada Heung-Min Son kaydetti.

Leeds yükselişe devam etti

Alınan bu sonucun ardından Tottenham 56 puanda kalırken, Leeds United ise puanını 50'ye yükseltti. Öte ynadan Leeds United, Mart ayından bu yana büyük takımlarla oynadığı maçlarda Chelsea ile 0-0, Liverpool ve Manchester United ile 1-1 berabere kalırken Manchester City'yi deplasmanda 2-1 mağlup etmişti.

Leeds United'ın ligin büyüklerine karşı performansı

Marcelo Bielsa ve öğrencileri bu sezon City, Arsenal, Chelsea Liverpool, Manchester United ekipleriyle berabere kalırken, Tottenham'ı devirdi. Bu maçlarda Leeds 5 gol atarken, 3 gol yedi.

▶Leeds 1-1 Man City
▶Leeds 0-0 Arsenal
▶Leeds 0-0 Chelsea
▶Leeds 1-1 Liverpool
▶Leeds 0-0 Man Utd
▶Leeds 3-1 Tottenham

Senin için hazırladığımız haberler