Serdar Ali Çelikler: "Fenerbahçe'deki tek ruhsuz..."

26.11.2018 - 00:21 | Son Güncellenme: 26.11.2018 - 03:21

Serdar Ali Çelikler: "Fenerbahçe'deki tek ruhsuz..."
İşte Çelikler'in yorumlarından önemli satırbaşları...

Fenerbahçe bugün 4. büyük maça çıkıyor. Hatta bursa ile birlikte 5. büyük maç. Başakşehir ile oynadı. Başakşehir aslında kazandı. Fenerbahçe kendini öldürdü, maç 0-0 bitti. Beşiktaş aşırı kötüydü 1-1 bitti.

Galatasaray'a karşı tamamen paralize idi, Fatih Terim ve Galatasaray'ın hatasından dolayı maç 2-2 bitti. Siz kendinizi yırtıyorsunuz, o taraf fazla bir şey yapmadan yeniyorlar sizi.

"AYEW'İ ALMAZDIM" Fenerbahçe'de ruhsuz oyuncu yok Ayew hariç. Ayew aymaz, bu dam yok 1,5 senedir İngiltere Ligi'nde. Ben olsam almazdım.

Başakşehir deplasmanına, Beşiktaş deplasmanına gideceksin, Galatasaray ile içeride oynayacaksın ama toparlanacaklar o zaman. Kasımpaşa ile oynayacaksın, seni perişan ederler.

Bunun adı inat. Ali Koç'a sesleniyorum, böyle olmayacak. Fenerbahçe'ye 3. transfer dönemi lazım ... Kesin Ersun Yanal gelmeli. Yılmaz Vuralcı'ydım ben. O da gitti Adana Demirspor'a. Alacaksan teknik direktör al. Büyük kariyerli futbolcu al. Comolli filan dinlemez o zaman. Açmazlarımız hep aynı nokta. Bu takımın kumaşı bu. Kumaşa aykırı hareket edemezsin. bu takım 4-2-4 hücum futbolu oynayamaz. (Spor Arena)

Senin için hazırladığımız haberler