Serdar Dursun: "İlk Türk futbolcu olmaktan gurur duyuyorum"

İsa Kethüda
24.05.2021 - 23:14 | Son Güncellenme: 24.05.2021 - 23:19

SV Darmstadt 98 forması giyen golcü futbolcu Serdar Dursun, 33 maçta kaydettiği 27 gol ile Bundesliga 2'de gol kralı oldu. Dursun, "Gurur duyuyorum" dedi. İşte detaylar.

Serdar Dursun: "İlk Türk futbolcu olmaktan gurur duyuyorum"

AJANSSPOR-HABER

Almanya Bundesliga 2'de SV Darmstadt 98 takımı forması giyen ve çıktığı 33 maçta kaydettiği 27 gol ile gol kralı olan Serdar Dursun, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

İlk Türk futbolcu...

Dursun paylaşımında, "Yurtdışında gol krallığı yaşayan ilk Türk futbolcu olmaktan gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı. 

Son maçı da boş geçmedi

Serdar Dursun ligin son haftasında deplasmanda oynadıkları Holstein Kiel’i 3-2 mağlup ettikleri maçta da 2 gol ile sezonu tamamlamıştı. 

Milli Takım'a alınacak mı? 

Şenol Güneş, Almanya'da sergilediği performansla gündeme gelen ancak milli takım kadrosunda yer almayan Serdar Dursun'u ileride değerlendirebileceklerini ifade etti.

Serdar Dursun'un başarısını önemsediğini kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, "Serdar ile Kenan Karaman aynı ligde oynuyor. Ancak Kenan'ı kullandığımız için 'Burak'tan sonra Kenan mı Serdar mı?' derseniz Kenan'ı düşünüyorum. Belki ileride konuşulabilir. Yetenekleri var. Son maçlarda daha çok toparladı. Serdar gol atabilen, savaşçı bir oyuncu. Şu an tercihimiz Burak, Kenan, Enes oldu. Bu kamp için takımla tanışsın, beraber olsun, direkt bir santrfor düşündüğüm için de Halil Dervişoğlu'nu düşündüm. İleride tabii ki değerlendirebilir" şeklinde konuşmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler