Serdar Dursun'dan Galatasaray ve Başakşehir iddialarına cevap!

17.07.2019 - 15:12 | Son Güncellenme: 17.07.2019 - 18:12

Serdar Dursun'dan Galatasaray ve Başakşehir iddialarına cevap!

Galatasaray ve Trabzonspor'un gündeminde yer alan Almanya 2. Ligi takımlarından SV Darmstadt 98'in formasını giyen gurbetçi oyuncu Serdar Dursun'dan transfer açıklaması geldi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Serdar Dursun şu ifadeleri kullandı:

"Takımla Avusturya'da kamp dönemi geçirdim. Haftaya pazar lig başlıyor. Geçen sezon benim adıma güzel geçti. Birkaç takımın ilgisi var. Menajerimle görüşme yapan kulüpler oluyor. Şu anda SV Darmstadt 98'in futbolcusuyum, kulübümle bonservis noktasında anlaşılması gerek. Türkiye'de daha önce oynadım. Fakat talihsiz bir süreçte geldim. Almanya'da kendimi kanıtladığımı düşünüyorum. Süper Lig neden olmasın? Vatanımda futbol oynamak isterim"

Mili Takım sözleri

"Lucescu döneminde yardımcı antrenör Tayfur Havutçu birkaç beni izlemeye gelmişti. Ben de umutlandım fakat  çağrılmadım. Şu anda A Milli Takıma yeni bir hoca geldi. Şenol Güneş inşallah A Milli Takıma çağırır ve o formayı giyerim"

'Okan Hoca ve Fatih Hoca ile başarılı olabilirim'

"Almanya 2. Ligi çok kaliteli. Ligimizde ilk 10 sıradaki takım rahatlıkla Süper Lig'de oynayabilir. Okan Buruk ve Fatih Terim ikisi de çok farklı anlayışta olan öenmli teknik adamlar. Okan Hoca ve Fatih Hoca ile başarılı olabilirim. Çünkü hala gelişimi devam eden bir futbolcuyum"

Senin için hazırladığımız haberler