Sergen Yalçın'dan Beşiktaş taraftarına eleştiri: "Daha güzel ağırlanmak isterdim"

İsa Kethüda
16.03.2024 - 23:08 | Son Güncellenme: 17.03.2024 - 00:01

Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Antalyaspor’a 2-1 mağlup oldu. Maç sonrası Antalyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın ve futbolcular açıklamalar yaptı.

Sergen Yalçın'dan Beşiktaş taraftarına eleştiri: "Daha güzel ağırlanmak isterdim"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Antalyaspor’a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Akdeniz ekibinde teknik direktör Sergen Yalçın, futbolculardan Bünyamin Balcı, Dario Saric ve kaleci Helton Leite açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın: "Oyuncularımı tebrik ediyorum"

Galibiyetten ötürü oyuncularını kutlayarak sözlerine başlayan Sergen Yalçın, "Oyuncularımı tebrik ediyorum, zor bir atmosferde oynadık. İlk yarı oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. İkinci yarı 46'da yediğimiz şok bir gol var, normalde böyle goller olmaz maçlarda. 

"Penaltı pozisyonunda şans yanımızdaydı"

Takımın moralini çok bozdu bu. Böyle deplasmanlarda böyle goller takımı çok düşürür. İkinci yarıda oyunun hakimi rakibimizdi, çok pozisyonlar buldu. Büyük maçlarda oyuncularımız iyi konsantre oluyor ancak sonlandıramıyorlardı. Son dakikalardaki penaltı pozisyonunda da şans yanımızdaydı. İzni biraz fazla verdik takıma, dinlensinler" dedi.

İlgini Çekebilir
Fernando Santos: "Futbol hayatımda böyle bir penaltı görmedim"
Habere Git

Bünyamin Balcı: "Bizim için çok önemliyidi"

Akdeniz ekibinde futbolculardan Bünyamin Balcı, Dario Saric ve kaleci Helton Leite de açıklamalarda bulundu.

Bünyamin Balcı: "Bizim için çok önemliyidi. İlk golümü attım. Çok mutluyum. Çok erken gol yedik. Harika savunma yaptık. Hak ettik."

Dario Saric: "İyi iş çıkardığımızı düşünüyorum"

Dario Saric: "Zor bir maç oldu. Zor bir maç olacağını biliyorduk. İyi iş çıkardığımızı düşünüyorum. İyi hazırlanmıştık. Maça iyi başladık ve gol attık. Sonrasında ikinci golü attık. İkinci yarının başında kötü görünen bir gol yedik. Ama son saniyeye kadar 2-1'i korumaya çalıştık. Şans da biraz yanımızdaydı ve kazandık. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Şanslıydık diyebilirim. İlk kez böyle bir şeye şahit oluyorum. Oyun kuralları böyle, biz de bugün şanslıydık. Maç bizim adımıza böyle sonuçlandı ama biz son saniyeye kadar savaştık. Biz bu sezon böyle kayıplar da yaşadık. Bu bir şans, mucizeydi. Biz bugün bunu alıyoruz ve yolumuza devam ediyoruz"

Helton Leite: "Kazandık ve kazandığımız için çok mutluyuz"

Helton Leite: "Bugünkü galibiyeti şöyle anlatabilirim; biz buraya kazanmaya gelmiştik, bütün hafta bunun için çalışmıştık. Kazandık ve kazandığımız için çok mutluyuz. Mutluyum, her gün bunun için çalışıyorum. Bu grup, bugün kazanmayı hak etti. Dinleneceğiz ve kaldığımız yerden devam edeceğiz"

"Transfer döneminde transferi açamadık"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yalçın, "Transfer döneminde transferi açamadık. En iyi oyuncumuz gitti. Ülkenin hassas noktalarına dokundu, biz de göndermek zorunda kaldık. İhtiyacımız olan oyuncularımız vardı. Ekonomik olarak takımı zor duruma sokmak istemiyorum. Bana 'elimizdeki kadroyla ligde kalır mıyız' dediler, ben de kalırız dedim. 50 puan bandında ligi bitirmek istiyoruz. Ben de hamle yapalım, takımda rekabet olsun istiyorum ama işimiz, elimizdeki kadroyla en iyisini yapmak. Bunu yapmaya çalışıyoruz. Anadolu takımları maddi olarak zor durumda. Gelirlerin yukarı çıkması lazım. Bu durum Türk futbolunun iyi yerlere gelmesini engeller. Anadolu takımlarının televizyon gelirlerinin yukarıda olması gerekiyor, yoksa kadro kurmak dövizden dolayı çok zor" şeklinde konuştu.

"Daha güzel ağırlanmak isterdim"

Sergen Yalçın, siyah-beyazlı taraftarların kendisi ile ilgili tutumuna yönelik bir soruyu, "Daha güzel ağırlanmak isterdim. Biz burada İnönü Stadı'nda şampiyonluklar, kupalar kazandık. Tüpraş Stadı'nda en zor sezonda, pandemi sezonunda şampiyonluk kazandık. Futbol böyle bir iş, bugün varsın yarın yoksun." şeklinde yanıtladı.

Senin için hazırladığımız haberler