Sergen Yalçın - Melisa Döngel aşkı alevlendi! Ünlü güzel için günübirlik İstanbul'a geliyor

Özgür Koç
28.03.2024 - 14:44 | Son Güncellenme: 28.03.2024 - 14:59

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın bu kez yeşil sahalardaki performansıyla ilgili değil aşk hayatıyla gündeme geldi. 51 yaşındaki teknik adamın eski aşkı ünlü oyuncu Melisa Döngel ile yeniden birlikte olduğu ileri sürüldü.

Sergen Yalçın - Melisa Döngel aşkı alevlendi! Ünlü güzel için günübirlik İstanbul'a geliyor

AJANSSPOR - HABER

Futbolculuk döneminde sık sık aşk hayatıyla gündeme gelen Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, yeniden özel hayatıyla konuşulmaya başlandı.

AJANSSPOR - HABER

Sergen Yalçın'ın, 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi projelerde boy gösteren, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiren, eski aşkı Melisa Döngel'le yeni bir birliktelik yaşamaya başladığı iddia edildi.

Yaş farkı olay oldu

Rapçi Sefo'dan ayrılan Melisa Döngel'in (24), gönlünü Sergen Yalçın'a (50) kaptırdığı iddia edilmişti. Alaçatı'da birlikte tatil yaptıkları söylenen ikilinin, yaş farkı da gündeme damga vurmuştu.

Sefo'dan kusma emojili paylaşım

Sefo ile fırtınalı bir aşk yürüten Döngel, ilişkisini bitirdikten sonra 'Sergen Yalçın' haberleriyle gündeme gelmişti. İddiaların ardından Sefo, Instagram hesabından kusma emojisiyle bir paylaşım yapmıştı.

Yakınlaşma geçtiğimiz yaz başladı

Melisa Döngel'in geçtiğimiz bayram tatilinde Alaçatı'da Sergen Yalçın ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Döngel'in ünlü teknik adamla ortak arkadaşları sayesinde tanıştığı konuşulmuştu. Tatili birlikte geçiren ikilinin, flört döneminin burada başladığı iddia edilmişti.

Aşkı için günübirlik Antalya'dan İstanbul'a gidiyor

Geçtiğimiz yaz Çeşme’de yakınlaşan Sergen Yalçın ile Melisa Döngel aşkı yeniden alevlendi. İlişkilerini sadece yakın arkadaşlarına söyleyen Antalyaspor Teknik Direktörü ile oyuncunun yakalanmamak için gözlerden uzak restoranları tercih ettiği ve Yalçın’ın takımın maçı ve idmanı olmadığı günlerde ise Döngel’i görmek için günübirlik İstanbul’a geldiği öğrenildi.

Adı Jose sosa ve Barış Alper Yılmaz ile aşk dedikodularına karışmıştı

Güzel oyuncu Melisa Döngel'in adı, Fenerbahçe'de forma giydiği dönemde Arjantinli futbolcu Jose Sosa ve geçtiğimiz aylarda Galatasaraylı futbol cu Barış Alper Yılmaz'la aşk dedikodularına karışmıştı. 24 yaşındaki başarılı oyuncu bu iddiaları yaptığı açıklama ile yalanlamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler