Serhat Akın, Trabzon halkından özür diledi

Akın Ungan
21.03.2024 - 00:10 | Son Güncellenme: 21.03.2024 - 00:23

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının sonunda yaşanan taraftar olaylarının ardından yaptığı açıklama ile tepki çeken Serhat Akın, Trabzon halkından özür diledi.

Serhat Akın, Trabzon halkından özür diledi

Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçına taraftar olayları damga vurdu. Sarı-Lacivertliler'in 3-2 kazandığı maçın son düdüğüyle sahaya inen taraftarlar futbolculara saldırdı. Maçın ardından futbolculuk döneminde Fenerbahçe'de forma giyen ünlü yorumcu Serhat Akın, yaptığı açıklamalar ile tepki çekti.

Özür diledi

Serhat Akın, maç sonu yayınlanan programda yaptığı konuşma için Trabzon halkından özür diledi. Akın, "Maç sonu canlı yayınımızda fazla adrenalin ve gerilimden ötürü kullanmamamız gereken yanlış ifadeler ağzımızdan çıkabiliyor" dedi.

"Hatam, genelleme yapmaktı"

Serhat Akın, "Hatam, genelleme yapmaktı. Her şeyden önce benim kendime yakıştıramadığım bu ifadelerden kaynaklı, konuyla alakası olmayan Trabzon halkı ve tüm izleyenlerimizden özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Serhat Akın ne demişti?

Serhat Akın, "Adam mısınız? Adamsanız bunları Kadıköy’de yapın. Egemen bu neyin hırsı, sen nasıl Fenerbahçelisin. Trabzon halkına sesleniyor, azıcık adamsanız…" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler