Şeyh Jassim Al Thani, Manchester United'ı Satın Almak İstiyor

Ali Bozkurt
23.03.2023 - 00:23 | Son Güncellenme: 23.03.2023 - 00:35

Katar Şeyh'i Jassim Ben Hamad Al Thani, Premier Ligi devi Manchester United'ı tamamen satın almak için yeni teklif gönderdi. İşte teklifi ve detaylar...

Şeyh Jassim Al Thani, Manchester United'ı Satın Almak İstiyor

AJANSSPOR HABER

İngiltere Premier Lig devi Manchester United için teklif gelmeye devam ediyor. Katarlı Şeyh Jassim Ben Hamad Al Thani, Nine Two isimli yatırım fonu aracılığı İngiliz devini satın almak için sunduğu teklifi yeniledi. İşte Şeyhten yeni teklif ve detaylar...

İlk teklif kabul edilmedi

Katarlı Şeyh Jassim Ben Hamad Al Thani Nine Two isimli yatırım fonu aracılığı ile kulübün %100'ünü almak için 4.5 milyar Euro teklif ettiğini açıkladı. Ancak İngiliz ekibi gelen satın alma teklifini kabul etmemişti.

Teklif yenilendi

Katarlı Şeyh Jassim Ben Hamad Al Thani Nine, İngiliz devi Manchester United'ı satın almak için sunduğu teklifi yeniledi. Fabrizio Romano'nun haberine göre, Al Thani'nin grubu, yüzde yüz sahiplik ve stadyum, tesisler, takım ve akademi yatırımları ile Manchester United için en iyi teklif sunduklarını düşündüklerini ve olumlu cevap beklediklerini ifade etti.

İlgini Çekebilir
Ronaldo'yu Suudi Arabistan GP heyecanı sardı
Habere Git

İngilizler de isityor

Dünyanın en büyük 4 kimya şirketinden biri olan INEOS'un sahibi Jim Ratcliffe, İngiliz devi Manchester United'i satın almak isteyen bir diğer isimler arasında yer alıyor. Fabrizio Romano'nun haberine göre, Sir Jim Ratcliffe'in INEOS grubu da Manchester United'ı satın almak için yeni teklif gönderdi. NDA belgesi imzalandıktan sonra resmi fiyatları açıklamak istedi. 

Yeni teklifler gizli kaldı

Sir Jim Ratcliffe'in INEOS grubu ile Şeyh Al Thani'nin yeni teklifi satın alma onaylanana kadar gizli kalacağı iddia edildi. 

Taraftar satılmasını istiyor

2005'te kulübü satan Flo Rida'lı ailenin taraftarlar ile yıldızı hiç barışmadı. Glazer ailesi 2012 yılında kulübün hisselerinin %10'unu satmıştı. Manchester United, 2012/13 sezonundan bu yana şampiyonluk ve kupa kazanmayı unuttu. Taraftar ise kulübün artık el değiştirmesini istiyor.

Ronaldo ile yollar ayrıldı, ipler koptu

Teknik direktör Erik ten Hag'e tepki gösteren açıklamalar yaptıktan sonra kulüple olan bağları kopan Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesi fesh olduktan sonra dünya yıldızı eski kulübü Real Madrid ile sezon sonuna kadar antrenmanlara çıkmış daha sonra Suudi ekibi All-Nassr ile sözleşme imzalamıştı. Yıldız oyuncunun kulüpten ayrılmasından sonra taraftar uzun süre tepki göstermişti.

Senin için hazırladığımız haberler