Sirtakiyi Pelkas mı, Bakasetas mı yaptı?

21.09.2021 - 12:01 | Son Güncellenme: 21.09.2021 - 12:09

Fenerbahçe'de Dimitrios Pelkas, Trabzonspor'da ise Anastasios Bakasetas takımlarının en sevilen oyuncularından biri. Peki hangisi daha fazla skor üretti?

Sirtakiyi Pelkas mı, Bakasetas mı yaptı?

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon hem Fenerbahçe hem de Trabzonspor şampiyonluk mücadelesi veriyor. Sarı-lacivertlilerde Dimitrios Pelkas, bordo-mavililerde ise Anastasios Bakasetas takımın anahtar oyuncularından biri olarak gösteriliyor. Peki hangi oyuncu takımına daha fazla katkı verdi? Detaylar haberde... 

Bakasetas, Trabzonspor'un yolunu tutmuştu

Alanyaspor forması giydiği dönemde Fenerbahçe'nin transfer gündemine gelen ve Erol Bulut'un kadroya katmak istemesine karşın transferi gerçekleşmeyen Anastasios Bakasetas, Trabzonspor'un yolunu tutmuştu. 

Anastasios Bakasetas kaç gol attı?

Bordo-mavili forma ile geçen sezon 19 maçta 6 gol 2 asistlik performans sergileyen futbolcu, bu sezon ise şu ana kadar toplam 9 maçta 3 gol 2 asist üretti. Ayrıca Yunanistan Milli Takımı'nda da 4 maçta 2 gol atıp 1 de asist yaptı. 

Yunan basını övdü

Yunan basınından Sportime geride bıraktığımız günlerde Bakasetas için, "Tassos bir şeyler deniyor. Harika bir forma sahip" yorumunda bulunmuştu. 

Pelkas'ın performansı

Ve Fenerbahçe forması giyen Dimitrios Pelkas... Sarı-lacivertli taraftarların en çok sevdiği isimlerden biri olan ve 'Yunan Dybala' olarak tasvir edilen Pelkas, geçen sezon 34 maçta 8 gol ve 7 asistlik bir katkı sundu.

Bu sezona parlak başlayamadı

Pelkas bu sezona ise parlak bir başlangıç yapamadı. Bunda kuşkusuz sakatlıkların da etkisi oldu. 2 hafta önce takımla çalışmalara başlayan Yunan yıldız, sadece 2 maçta 59 dakika süre alabildi ve skor üretemedi. Frankfurt maçında kaçırdığı penaltı ile de eleştirildi. Pelkas, şu an için vatandaşı Bakasetas'ın gerisinde kalmış görünüyor.

Pereira güveniyor 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, sarı-lacivertlilerin yıldız ismi Pelkas'a bundan sonraki süreçte güveniyor. Sakatlığını atlatan ve takıma dönen futbolcu, geçen sezon olduğu gibi yine gol ve goller vadediyor. 

Senin için hazırladığımız haberler