Sultanlar Ligi'nin liderlik maçında Melissa Vargas olmayacak: İşte nedeni

Aleyna Gürgen
11.03.2024 - 23:59 | Son Güncellenme: 13.03.2024 - 19:18

Vodafone Sultanlar Ligi'nde lider ekibi belirleyecek olan Fenerbahçe Opet- Eczacıbaşı Dynavit maçında Melissa Vargas yer alamayacak. İşte detaylar...

Sultanlar Ligi'nin liderlik maçında Melissa Vargas olmayacak: İşte nedeni

Fenerbahçe Opet'te Melissa Vargas'tan kötü haber geldi. Milli voleybolcunun Sultanlar Ligi'nin liderini belirleyecek olan Eczacıbaşı karşılaşmasında forma giyemeceği aktarıldı. 

Eczacıbaşı - Fenerbahçe maçı lideri belirleyecek

Eczacıbaşı Dynavit ve Fenerbahçe Opet, 13 Ocak'ta gerçekleşecek olan derbide karşılaşacaktı. Daha sonrasında ise bu maç 28 Mart 2024'e ertelendi. Ertelenen Fenerbahçe - Eczacıbaşı karşılaşması ise Sultanlar Ligi'nde lideri belirleyen maç olacak. Güncel olarak Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet 68, Eczacıbaşı ve VakıfBank ise 64'er puana sahip. Eğer ekipler sezonun son maçlarında diğer ekiplere puan vermezlerse ligdeki lider için gözler Fenerbahçe Opet ve Eczacıbaşı'nın ertelenen maçına dönecek.

İlgini Çekebilir
TVF'den Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit ve Ziraat Bankkart müjdesi!
Habere Git

Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit maç sonucuna göre sıralama nasıl olacak?

Eğer VakıfBank, Eczacıbaşı Dynavit ve Fenerbahçe Opet sezonun son maçlarında ligde alt sıralarda yer alan diğer ekiplere puan vermezlerse Eczacıbaşı - Fenerbahçe maç sonucu olasılıklarına göre Vodafone Sultanlar Ligi'nde sezonun ilk üç ekibinin sıralaması şu şekilde olacak: 

Fenerbahçe Opet 3-0 / 3-1 veya 3-2 Eczacıbaşı 

1- Fenerbahçe Opet

2- VakıfBank 

3- Eczacıbaşı 

Eczacıbaşı 3-2 Fenerbahçe 

1- VakıfBank 

2- Eczacıbaşı Dynavit

3- Fenerbahçe Opet 

Eczacıbaşı 3-0 veya 3-1 Fenerbahçe 

1- Eczacıbaşı Dynavit

2- VakıfBank 

3- Fenerbahçe Opet 

Fenerbahçe Opet'te Melissa Vargas forma giyemeyecek mi?

Eczacıbaşı karşısında kritik bir maça çıkacak olan Fenerbahçe Opet'te Melissa Vargas krizi yaşanıyor. Bildermacher Sport'tan Jens Körner'in aktardığı bilgilere göre Fenerbahçe Opet oyuncusu Melissa Vargas, Eczacıbaşı Dynavit maçında forma giyemeyecek. Vargas, Fenerbahçe'ye ara transfer döneminde katıldı. Milli voleybolcu Fenerbahçe - Eczacıbaşı maçının asıl tarihi olan 13 Ocak'ta henüz Sarı-Lacivertli ekibe transfer olmamıştı. Jens Körner'e göre Vargas, asıl maç tarihinde Fenerbahçe Opet oyuncusu olmadığı için 28 Mart'taki Eczacıbaşı maçında büyük ihtimalle forma giyemeyecek. 

İlgini Çekebilir
Zehra Güneş'in yeni saçları gündem oldu!
Habere Git

8 Mart'ta heykeli açıldı

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı ile lig şampiyonluğu kazanan,  A Milli Kadın Voleybol Takımımızla Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonluğu yaşayıp, olimpiyat elemelerinde 7'de 7 yapan takımın bir parçası olan Melissa Vargas’ın Zolguldak'ta heykeli dikildi.

24 yaşındaki oyuncunun Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde konumlandırılan heykeli, 8 Mart Kadınlar Günü’nde düzenlenen törenle açıldı.

Dünya rekoru kırdı

Melissa Vargas, daha önce 111,4 km/h ile Tijana Boskovic’e ait olan servis hızı rekorunu 2023 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda İsveç'e karşı oynanan maçta 112 km/h servis hızı geride bırakarak kadınlar voleybolunda dünya rekoru kırdı. 

Senin için hazırladığımız haberler