Fenerbahçe'nin yıldızı Sebastian Szymanski için resmi transfer açıklaması: "Temas halindeyiz"

Özgür Koç
14.02.2024 - 15:52 | Son Güncellenme: 14.02.2024 - 17:54

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı 24 yaşındaki Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski için flaş bir transfer açıklaması geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin yıldızı Sebastian Szymanski için resmi transfer açıklaması: "Temas halindeyiz"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Sebastian Szymanski'yi sezon başında Dinamo Moskova'dan 9.75 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmıştı. Sarı lacivertli formayla 38 maçta ortaya koyduğu 12 gol ve 14 asistlik performansıyla hem taraftarların sevgilisi haline geldi hem de Avrupa devlerinin transfer listesine girdi.

Leverkusen'den Szymanski açıklaması

Fenerbahçe ile 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki yıldız için flaş bir transfer açıklaması geldi. Bundesliga lideri Bayer Leverkusen, Szymanski ile temas halinde olduklarını açıkladı.

"Temas halindeydik ve hala temas halindeyiz"

Bayer Leverkusen Akademi Sportif Direktörü Slawomir Czarnecki, Polonya'dan weszlo.com'a yaptığı açıklamada, "Szymanski'nin çevresiyle temas halindeydik ve hala temas halindeyiz. Gözlemcilerimiz Sebastian'ı takip ediyor." ifadelerini kullandı.

"Potansiyel olarak transfer hedefimiz"

Czarnecki, Bayer Leverkusen'in çok iyi bir sezon geçirdiğini belirterek, "Böyle harika sezonların ardından her zaman birkaç ayrılık olabileceği gerçeğine kendimizi hazırlıyoruz. Hangi pozisyonlarda olacağını bilmiyoruz ama Szymanski potansiyel olarak Leverkusen'in transfer hedefi denebilir." dedi.

"Szymanski büyük oynamaya hazır"

Bayer Leverkusen Akademi Sportif Direktörü, Szymanski'nin Leverkusen'e gidip gitmeyeceği konusunda karar verecek konumda olmadığını hatırlatarak, "Çünkü A takımdan sorumlu değilim ama onu iyi tanıdığımızı söyleyebilirim. Szymanski'nin Türkiye'deki performansına baktığımızda büyük oynamaya hazır olduğunu görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Piyasa değeri 20 milyon Euro

Kariyerinde daha önce Leiga Varşova ve Dinamo Moskova formaları giyen 24 yaşındaki futbolcu Polonya Milli Takımı'nın da en önemli oyuncuları arasında yer alıyor. Sebastian Szymanski milli formayla 30 maça çıkarken 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri ise 20 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler