Tahir Kıran'dan Emre Belözoğlu yanıtı: "Yarın öbür gün bir yerde..."

03.10.2021 - 12:08 | Son Güncellenme: 03.10.2021 - 12:13

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Emre Belözoğlu hakkında yeni bir açıklama yaptı. Emre Belözoğlu için neler söyledi? İşte yanıtı...

Tahir Kıran'dan Emre Belözoğlu yanıtı: "Yarın öbür gün bir yerde..."

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un Başkanı Tahir Kıran, Hamza Hamzaoğlu ile anlaşmadan önce görüştükleri Emre Belözoğlu ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Detaylar haberde...

Emre Belözoğlu Rizespor ile anıldı

Bülent Uygun ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor, geçen sezon Fenerbahçe'de 10 maçlığına teknik direktörlük yapan Emre Belözoğlu'nu gündemine almıştı. 

Kıran'ın Belözoğlu sözleri

Bu dönemde ise Rizespor'un 1 numaralı ismi Tahir Kıran'ın, "Emre Belözoğlu'nu tesislerin kapısından içeri sokmam, kim ne yazıyor ise yazsın, benim düşüncemde ve benim kulübümde Emre Belözoğlu'nun yeri yok, Başakşehir maçını unutmadım, bir gazeteciye saldıran şahsı kulübüme sokmam" dediği gündeme geldi. 

Emre Belözoğlu: "Rizespor'un teklifini kabul etmedim"

Emre Belözoğlu da Rizespor ile yaşadığı süreci anlattı. TGRT'ye konuşan Belözoğlu, "Hamza Hamzaoğlu göreve gelmeden 2 gün önce Tahir Kıran görüşme talep etti. Teklifte bulunuldu, teşekkür ederek teklifi kabul etmeyeceğimi söyledim. Çaykur Rizespor'a ve çok değerli Hamza Hamzaoğlu hocamıza başarılar diliyorum. Bu tarz polemiklerin bizlere ve daha da önemli camialara zarar verdiği ortada. Bu yüzden daha fazla konuşarak böyle bir konunun içinde yer almak istemiyorum" dedi.

"Emre Belözoğlu kardeşimizdir"

Tahir Kıran, Beyaz TV'ye yeni bir açıklama yaptı. Kıran, "Emre Belözoğlu bizim kardeşimizdir. Ne zaman, nerede ne olur orasını bilemem. Yarın öbür gün bir yerlerde yolumuz kesişir, kesişmez o ayrı bir konu. Emre, benim kardeşimdir. Her zaman gider, gelir yanıma, sıkıntı yok." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler