Görenler şaştı kaldı! Ünlü isim maçı maskeyle izledi

Özgür Koç
21.02.2024 - 15:05 | Son Güncellenme: 21.02.2024 - 15:25

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Inter'in dün akşam sahasında Atletico Madrid ile oynadığı Şampiyonlar Ligi son 16 turu karşılaşmasını tribünden takip eden dünyaca ünlü ismin görüntüsü gündem oldu.

Görenler şaştı kaldı! Ünlü isim maçı maskeyle izledi

AJANSSPOR - HABER

İtalyan ekibi Inter ile İspanyol temsilcisi Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda ilk maçında Giuseppe Meazza Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

A Milli Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu'nun 90 dakika sahada kaldığı maçta Inter güçlü rakibini 1-0 mağlup ederek rövanş için avantaj sağladı. İtalyan ekibine galibiyeti getiren golü 79. dakikada Marko Arnoutovic kaydetti.

Ünlü rapçi Kanye West tribündeydi

80 bir kişilik stadyumda dev maçı izleyenler arasında dünyaca ünlü bir isim de vardı. Amerikalı rapçi Kanye West eşi Bianca Censori ile birlikte karşılaşmayı tribünden takip etti.

Maç boyunca maskesini çıkartmadı

Karşılaşmaya maske ile gelen Inter taraftarı ünlü rapçi, maç boyunca maskesini çıkarmayınca ortaya ilginç bir görüntü çıktı. Kanye West ve Bianca Censori'ye tribünde rapçi arkadaşları Rich The Kid ve Playboi Carti eşlik etti. 

Stattan mutlu ayrıldı

Ünlü rapçi, karşılaşmayı taraftarı olduğu Inter'in 1-0 kazanmasıyla stadyumla mutlu ayrıldı. İki takım arasındaki rövanş karşılaşması 13 Mart'ta Madrid'de oynanacak. 

Şarkıcısında Inter taraftarlarının sesini kullandı

46 yaşındaki rapçi son yayınlanan Vultures albümündeki Carnival şarkısında Inter Ultras taraftarlarının seslerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler