Taraftar istedi, Sergen Yalçın izin verdi

30.07.2021 - 17:29 | Son Güncellenme: 30.07.2021 - 17:32

Beşiktaş-Kayserispor hazırlık maçı Sergen Yalçın’ın onayı doğrultusunda Beşiktaş Youtube kanalından canlı yayınlanacak. İşte detaylar...

Taraftar istedi, Sergen Yalçın izin verdi

AJANSSPOR-HABER

Geçen sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde yarın Yukatel Kayserispor ile hazırlık maçı yapacak. Siyah beyazlılar ilk hazırlık maçını Medipol Başakşehir ile yapmış ve Güven Yalçın'ın attığı golle 1-0 kazanmıştı. Ancak bu maçın yayını olmadığı için siyah beyazlı taraftarlar, takımlarının son durumunu görememişti.

 

Taraftarı bu kez kırmadı

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanan maçın Beşiktaş Youtube kanalından yayınlanmasına teknik direktör Sergen Yalçın izin vermemişti. Ancak taraftarlardan gelen yoğun talepler karşısında Yalçın, yarınki maçın yayınına bu defa onay verdi.

 

Basına da açık, Ülgen anlatacak

Yine Nevzat Demir'de oynanacak mücadelede saat 19.00'da başlayacak ve Beşiktaş Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak. İlk maçı izlemelerine izin verilmeyen basın mensupları da bu kez maçı tesislerden takip edebilecek. Ancak görüntü almalarına müsade verilmeyecek.

Bu arada maçı Beşiktaş Kurumsal İletişim Müdürü Bülent Ülgen anlatacak.

 

Senin için hazırladığımız haberler