Bucaspor 1928'de Yılmaz Vural, Samet Aybaba ve Hamza Hamzaoğlu Sesleri

Orhan Gülek
06.08.2023 - 12:23 | Son Güncellenme: 06.08.2023 - 12:49

TFF 2. Lig takımı Bucaspor 1928, Türk futbolunun tecrübeli hocaları Yılmaz Vural, Samet Aybaba ve Hamza Hamzaoğlu'na teklif götürdü. İşte tüm detaylar

Bucaspor 1928'de Yılmaz Vural, Samet Aybaba ve Hamza Hamzaoğlu Sesleri

AJANSSPOR - HABER

TFF 2. Lig'de geçen sezon Play-Off finali oynayıp yeni sezonda direkt şampiyon olacak bir takım kurmayı hedefleyen Bucaspor 1928, henüz çözülmeyen teknik direktörlük düğümü konusunda 3 ünlü ismi listeye aldı.

Bucaspor 1928'de ünlü hocalar listede!

Hürriyet'in haberine göre ilk etapta Altınordu'dan ayrılan Ufuk Kahraman, ardından Manisa FK'dan ayrılan Yalçın Koşukavak'la imza aşamasına gelip vazgeçen Buca temsilcisi, ünlü teknik adamlar Yılmaz Vural, Samet Aybaba ve Hamza Hamzaoğlu'na teklif götürdü.

Yılmaz Vural, Samet Aybaba, Hamza Hamzaoğlu...

Türk futbolunun en çok takım çalıştıran teknik direktörü olan Vural, kariyerinde Galatasaray'ı şampiyon yapan Hamzaoğlu ve Beşiktaş'ta da görev yapıp, Süper Lig'de olduğu 2010-2011 sezonunda Bucaspor'u çalıştıran Aybaba üçlüsünden biri ikna edilmeye çalışılıyor.

İlgini Çekebilir
Yasin Öztekin'in yeni takımı belli oldu! İmza tamam
Habere Git

Bucaspor 1928, Yasin Öztekin'i transfer etmişti

Antrenmanlarını haftalardır tesislerinde sürdüren Bucaspor 1928, transferde daha önce Göztepe'den ayrılan yıldız kanat oyuncusu Yasin Öztekin'e imza attırmıştı.

Yılmaz Vural, son olarak Yeni Malatyaspor'u çalıştırmıştı

Teknik direktörlük kariyerinde 37 yılı deviren Yılmaz Vural, ligde en son Yeni Malatyaspor'u çalıştırmış ancak deprem sonrası boşa çıkmıştı. Mart 2021'de ise BB Erzurumspor'da görev yapan deneyimli hoca, 2 ay takımla sonra yollarını ayırmıştı. O dönem BB Erzurumspor ile 9 maça çıkan Yılmaz Vural, 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

Samet Aybaba'nın kariyeri

Samet Aybaba teknik direktörlük kariyeri boyunca sırasıyla Kayserispor, Adana Demirspor, MKE Ankaragücü, Vanspor, Gençlerbirliği, Gaziantepspor, Trabzonspor, BB Ankaraspor, Çaykur Rizespor, Bursaspor, Bucaspor, Beşiktaş, Antalyaspor, Eskişehirspor ve Sivasspor'u çalıştırdı.

Son olarak çalıştırdığı Adana Demirspor'un başında 37 resmi maça çıkan Samet Aybaba, bu karşılaşmalardan 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 18 mağlubiyet alarak maç başına 1.22 puan ortalaması yakalayabildi.

İlgini Çekebilir
Hamza Hamzaoğlu istemedi, Mourinho'nun öğrencisi oldu!
Habere Git

Hamza Hamzaoğlu'nun kariyeri

Hamza Hamzaoğlu, 1 Temmuz 2004 tarihinde futbolu bıraktıktan sonra, 3 Ağustos 2004 tarihinde, Konyaspor'da Safet Susic'in yardımcısı olarak antrenörlüğe başlamıştır. Bundan sonraki futbol serüveni bir süre daha yardımcı antrenör olarak, ardından da teknik direktör olarak devam etmiştir. 

Galatasaray'da görev yaptığı sürede takımıyla 3 kupa kazanan Hamza Hamzaoğlu, Süper Lig'de 2014-2015 sezonunda takımı şampiyonluğa taşıyarak, sarı-kırmızılı formaya 4. yıldızı getiren isim oldu. Prandelli döneminde kötü bir görüntü sergileyen sarı-kırmızılı takımı adeta ayağa kaldıran Hamzaoğlu, takımıyla sezon sonunda şampiyonluğu elde ederek tarihe geçti.

Senin için hazırladığımız haberler