Teodosic'ten duygusal veda!

07.07.2017 - 15:22 | Son Güncellenme: 07.07.2017 - 15:22

CSKA Moskova’da geçirdiği 6 sezonun ardından ayrılarak, NBA’in Los Angeles Clipperstakımı ile anlaşan Milos Teodosic ile Rus kulübünün Başkanı Andrey Vavutin bir veda mesajı yayınladı.

 

Moskova’da 6 muhteşem ve harika yıl geçirdiğinin altını çizen Sırp yıldız”Kalbimin bir kısmını burada bırakıyorum. Çok fazla arkadaşımın olması nedeniyle son derece şanslıydım, taraftarlardan çok fazla sevgi ve destek hissettim. CSKA, yeteneklerimi sergilememi, başarılar kazanıp, rüyalarımı yerine getirme adına oyuncu olarak büyümeme izin verdi. Tüm büyük takım arkadaşlarım, antrenörlerim ve çalışanlara teşekkür ediyorum, Hepiniz ile bir kez daha karşılamaktan mutluluk duyacağım. Önümde beni bekleyen büyük bir mücadele var ve büyük beklentilerle bir sonraki adımımı atıyorum.” dedi.

CSKA Moskova Başkanı Andrey Vavutin ise şu açıklamayı yaptı: ”Milos takımımıza katılmadan önce EuroLeague’in MVP’si olmuştu ancak bence asıl burada Avrupa’nın en iyi oyuncusuna dönüştü. Onun yeteneklerini burada altı yıl boyunca izleyebildiğimiz için kendimizi şanslı hissediyorum. Basketbol açısından gerçekten bir dahi. Her zaman kazanmayı istedi ve bu yolda elinden gelenin en iyisini yaptı. Cesur ve ne zaman sorumluluk almasını bilen bir oyuncuydu. Pek çok oyuncuya kariyerleri boyunca onun hakkında çok net şekilde ikiye bölünen bir seven ve nefret eden kitlesi oluşturmak nasip olmaz. Milos bunu yapmayı başardı ve en önemlisi kimseyi kendisine kayıtsız bırakmadı. Parkeye her çıktığında inanılmaz hisler uyandırdı ve kendine onu izlemekten hayranlık duyan bir kitle oluşturdu. Eminim ki birçok kişi maçlarımıza Teodosic’in sihrini izlemek için geliyordu. O kadar harika saha görüşü ve yaratıcılığı vardı ki izleyiciler bazen saha kenarında, ekran başında gözlerini ovuşturup, kafalarını sallayıp gördükleri şeyin gerçek olup olmadığına karar vermek zorunda kaldılar. Onu hem bir basketbolcu hem de yakın bir arkadaş olarak özleyeceğim. Vedalar her zaman zordur ancak bu gün gerçekten ekstra üzücü bir gün. Altı yıl önce CSKA’ya gelen yetenekli genç bugün buradan her şeyi kazanmış yetişkin bir adam olarak ayrılıyor. Milos’a sağlık ve bol şans diliyorum.”

Basketball.com.tr

Senin için hazırladığımız haberler