Terim kararını verdi! Kayseri maçında 4 isim kulübeye...

Salim Manav
21.09.2021 - 11:43 | Son Güncellenme: 21.09.2021 - 12:18

Süper Lig'in 6. haftasında Kayserispor ile karşılaşacak Galatasaray'da ilk 11 değişiyor. Fatih Terim, Kayseri karşısında ilk 11'den 4 ismi kızağa çekecek. İşte detaylar...

Terim kararını verdi! Kayseri maçında 4 isim kulübeye...

AJANSSPOR- 

UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio karşısında kritik ve önemli bir 3 puan kazanan Galatasaray, kısa bir süre sonra Alanyaspor'a mağlup oldu ve ligde son 3 haftada 7 puan kaybetti. 

Sarı kırmızılılarda Süper Lig'de bu hafta oynanacak Kayserispor mücadelesinde kadroda taşlar yerinden oynayacak.

Kayseri'ye farklı kadro

Alanyaspor maçı sonrası, “Rotasyon yapmalıymışım” diyerek yanlışı gördüğünü dile getiren teknik direktör Fatih Terim, yarınki Kayseri deplasmanında farklı bir kadroyla sahaya çıkacak.

Yedlin yerine Alpaslan 

Skorer'den Nevzat Dindar'ın haberine göre Yedlin’in son maçta Türk Telekom Stadı’nda gördüğü tepkilerden olumsuz etkilenebileceğini ve bunun performansına etki edebileceğini düşünen sarı-kırmızılıların teknik patronu, bu nedenle Alpaslan’ı sağ bekte oynatmayı düşünüyor.

Assunçao'ya 'Hazır ol' emri

Taylan’ın üst üste maçları kaldıramadığını gören Fatih Terim, bu futbolcunun yerine savunmanın önünde görev alması için yeni transfer Assunçao’ya “hazır ol” talimatı verdi.

Halil - Mostafa / Morutan - Emre Kılınç

Morutan ve Halil’deki yorgunluğun Alanya maçına olumsuz yansıması da yine Terim’i harekete geçirdi. Sarı-kırmızılı teknik adam Halil’in yerine Mustafa Muhammed’i, Morutan’ın yerine de Emre Kılınç’ı sahaya sürmenin hesaplarını yapıyor.

Senin için hazırladığımız haberler