Tete'nin penaltı pozisyonu diye ekrana getirip, kahkahalara boğuldular!

Özgür Koç
28.02.2024 - 13:10 | Son Güncellenme: 28.02.2024 - 13:48

Galatasaray’ın ligde Antalyaspor’u 2-1 mağlup ettiği maçta sarı kırmızılıların Tete ile kazandığı penaltının yankıları sürerken Sözde Futbol programında ilginç anlar yaşandı.

Tete'nin penaltı pozisyonu diye ekrana getirip, kahkahalara boğuldular!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray Rams Park'ta Antalyaspor'u konuk etti. Sarı kırmızılılar mücadeleden 2-1 galip ayrılırken, ev sahibi takımın 12. dakikada kazandığı penaltıda faul olup olmadığı tartışma konusu oldu. 

Galatasaray'da Tete, 9. dakikada Van de Streek'in müdahalesiyle ceza sahasında yerde kalmış ve Sarı-kırmızılı oyuncular, hakem Abdulkadir Bitigen'e uzun süre penaltı itirazlarında bulunmuştu. Hakem Abdulkadir Bitigen, VAR hakemi Özgür Yankaya'dan gelen uyarı sonrası pozisyonu ekranda izledi ve penaltı kararı verdi. Penaltıda topun başına geçen Kerem Aktürkoğlu, 11. dakikada ağları havalandırdı.

Karşılaşmanın ardından özellikle sosyal medyada sarı kırmızılıların Tete ile kazandığı penaltının yankıları sürerken Youtube'de yayınlanan Sözde Futbol’da programında da ilginç anlar yaşandı.

Tete'nin penaltı pozisyonu diye sosyal medya videosu gösterildi

Sözde Futbol programında Bışar Özbey, Ümit Özat, Evren Turhan ve Okan Koç Galatasaray Antalyaspor mücadelesini değerlendirdi. Sözde futbol programında Galatasaray’ın penaltı pozisyonu diye ekrana sosyal medyadan ilginç bir video geldi.

Kahkahalara boğuldular

Programın moderatör Bışar Özbey, "Biliyorsunuz maç görüntüleri çok pahalı. Ama biz rahat bir şekilde tartışalım diye kanalımız sağolsun maçın görüntüsünü almış. Tete'nin penaltı pozisyonunu  getirelim ekrana, ondan sonra onun üzerine konuşalım" dedi.   

Daha sonra ise Tete'nin penaltı pozisyonu yerine ekrana ilginç bir sosyal medya videosu getirildi. Videoyu izleyen Bışar Özbey, Ümit Özat ve Okan Koç kahkahalara boğulurken, Evren Turhan ise videoya tepki göstermedi.

Videoda, karşıdan karşıya geçen bir kişiye arabanın hafifçe dokunması sonucu, adamın abartılı bir  şekilde kendini yere atması yer alıyor. Videoda karşıdan karşıya geçen adamın Galatasaraylı futbolcu Tete, otomobilin ise Antalyasporlu Van de Streek olarak adlandırıldığı görülüyor.  

Senin için hazırladığımız haberler