Thomas Tuchel'den erken veda sorusuna yanıt!

İsa Kethüda
04.03.2024 - 18:18 | Son Güncellenme: 04.03.2024 - 18:30

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında yarın İtala ekibi Lazio ile karşılaşacak Bayern Münih'te teknik direktör Thomas Tuchel açıklamalar yaptı.

Thomas Tuchel'den erken veda sorusuna yanıt!

AJANSSPOR-HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında yarın İtalyan ekibi Lazio ile karşılaşacak Alman devi Bayern Münih'te teknik direktör Thomas Tuchel, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"Yarın benim için veda mı?"

Tuchel, "Yarın benim için veda mı? Hayır, ben öyle düşünmüyorum. Başkaları adına konuşamam. İtalyan takımına karşı iki golle kazanmamız gerekiyor. Baskı bu işin bir parçasıdır. Olağanüstü şeyler yapmak için baskı gereklidir. Kazanmamız ve bunu iyi organize olan Sarri'nin takımına karşı yapmamız gerekiyor. Taraftarlarımızın da bize güç ve destek vereceğini umuyoruz" dedi.

"Kaybedecek vaktimiz yok"

Açıklamalarına devam eden Tuchel, "Mücadele konusunda biraz daha agresif olmamız gerekiyor. Yarın sabırlı olmamız gerekiyor. Kaybedecek vaktimiz yok. 90 dakikamız var. Saldırmak için sabırsızlanıyoruz. Zaman Lazio'nun lehine" ifadelerini kullandı.

Thomas Tuchel ile sezon sonu yollar ayrılacak

Bilindiği üzere Alman ekibi Bayern Münih, bu sezon üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası teknik direktör Thomas Tuchel ile sezon sonunda yollarını ayıracağını açıklamıştı.

Ligde Bayer Leverkusen'in 10 puan gerisinde

Lazio ile oynanan ilk maçı deplasmanda 1-0 kaybeden Bavyera temsilcisi, ligde de topladığı 54 puanla ikinci sırada yer alıyor. Xabi Alonso'nun çalıştırdığı Bayer Leverkusen ise 64 puanla ilk sırada bulunuyor.

Bayern Münih - Lazio maçı ne zaman?

Bayern Münih ile Lazio arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş mücadelesi yarın saat 23.00'te başlayacak ve maçı EXXEN naklen yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler