Trabzonspor, Fatih Tekke'nin gözdesini gündemine aldı!

İsa Kethüda
23.03.2024 - 23:10 | Son Güncellenme: 23.03.2024 - 23:23

Süper Lig takımlarından Alanyaspor forması giyen ve A Milli Futbol Takım aday kadrosuna çağrılan Oğuz Aydın, Trabzonspor'un gündeminde. İşte detaylar.

Trabzonspor, Fatih Tekke'nin gözdesini gündemine aldı!

AJANSSPOR-HABER

Gelecek sezon transfer çalışmalarına devam eden Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un, sol bek mevkisi için İskoç kulübü Rangers FC forması giyen Borna Barisic ile anlaşma sağladığı iddia edilmişti.

Oğuz Aydın gündemde

Bordo-Mavili takım, Alanyaspor'da forma giyen ve geçtiğimiz günlerde A Milli Takım aday kadrosuna davet edilen 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Oğuz Aydın'ı da gündemine aldı.

Kuzey Anadolu sitesinde yer alan habere göre; Fatih Tekke’nin gözde oyunculardan olan ve bu sezon gösterdiği etkili performans ile milli takım kadrosuna da dahil edilen 23 yaşındaki futbolcu Oğuz Aydın'ın Trabzonspor’un listesinde olduğu belirtildi.

İlgini Çekebilir
A Milli Takım'da sakatlık şoku! Kadrodan çıkarıldı...
Habere Git

Birçok takım peşinde

Haberde, Süper Lig’de birçok takımın ilgisini çeken başarılı futbolcu için Bordo-Mavili takımın devrede olduğu ve sezon sonunda bu transferin gerçekleşmesinin beklendiği öğrenildi.

Sözleşmesi 2026 yılına kadar

1 Temmuz 2021 tarihinde Bucaspor 1928 kulübünden 238 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Alanyaspor'a transfer olan Oğuz Aydın, Akdeniz ekibiyle 30 Haziran 2026 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Bu sezonki performansı

Alanyaspor ile bu sezon 31 karşılaşmaya çıkan Oğuz Aydın 8 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, F.Bahçeli eski oyuncuyla anlaştı!
Habere Git

Forma giydiği takımlar

Futbola Hollanda'nın AZ Alkmar altyapısında başlayan 23 yaşındaki futbolcu, sırasıyla Bucaspor, Bucaspor 1928 ve Karacabey Belediyesi formalarını giydi.

Milli Takım serüveni

Cengiz Ünder ve Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlık nedeniyle aday kadrodan çıkarılmasının ardından Rıdvan Yılmaz ile birlikte A Milli Takım'a çağrılan Oğuz Aydın, daha önce Türkiye U9 ve Türkiye U21 formalarını 1'er kez giymişti. 

Senin için hazırladığımız haberler