Güven Yalçın'a İtalya'dan transfer teklifi geldi

05.07.2022 - 10:13 | Son Güncellenme: 05.07.2022 - 10:24

Beşiktaş ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından yeni sezonda hangi takımda forma giyeceği merak konusu olan Güven Yalçın’a İtalya'dan sürpriz bir teklif geldi.

Güven Yalçın'a İtalya'dan transfer teklifi geldi

Bayer Leverkusen altyapısından yetişen 23 yaşındaki Güven Yalçın, 2018-2019 sezonunda Beşiktaş'a transfer olmuştu. Siyah beyazlılar ile yaptı kontrat uzatma görüşmelerinde anlaşma sağlayamayan genç oyuncu 30 Haziran tarihi itibarıyla serbet kaldı. 

İtalya'dan sürpriz teklif

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra son şampiyon Trabzonspor'un radarına giren yıldız futbolcu için daha önce forma giydiği İtalya'dan sürpriz bir transfer teklifi geldi. 

Serie B'ye düşen Genoa'dan teklif

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre Serie B'ye düşen Genoa, Güven Yalçın'a 2025 yılına kadar geçerli olacak bir sözleşme teklif etti. Sözleşmede ayrıca 1 yıl opsiyon da bulunacak.

İlgini Çekebilir
Abdullah Avcı o transfer için kontenjanı bekliyor! İmzayı atacak...
Habere Git

Trabzonspor da teklif yaptı

Haberin detaylarında ise Genoa'nın haricinde Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'un da 23 yaşındaki milli futbolcu Güven Yalçın'a teklifte bulunduğunun altı çizildi.

Güncel piyasa değeri 3 milyon Euro

Güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olan Güven Yalçın siyah beyazlı formayla toplamda 101 maça çıkarken 20 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. Genç golcü geçtiğimiz sezon 33 maçta sahaya çıkarken 6 gol ve 3 asist kaydetti. Güven 3 kez de A Milli Takım formasını tertletti.

Senin için hazırladığımız haberler