Trabzonspor'a Paul Onuachu müjdesi

Özgür Koç
19.03.2024 - 09:29 | Son Güncellenme: 19.03.2024 - 09:38

Trabzonspor'un kupada Başakşehir ile oynadığı karşılaşmada koru kırılan Nijeryalı golcü Paul Onuachu'dan sevindiren haber geldi. İşte detaylar...

Trabzonspor'a Paul Onuachu müjdesi

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor'da fenerbahçe karşısında iç sahada alınan 3-2'lik yenilginin ardından sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Paul Onuachu'dan gelen haber bordo mavili camiayı sevindirecek. 

Milli arada hazırlık maçı yapılacak

Süper Lig’de sıradaki maçını 3 Nisan’da Konyaspor ile deplasmanda oynayacak olan Trabzonspor'da Teknik direktör Abdullah Avcı takıma 5 gün izin verirken, milli takımlara gitmeyecek oyunculardan iyi şekilde dinlenmelerini ve yaşanan olaylardan arınmalarını istedi. Bordo-Mavililer, milli arada 1 hazırlık maçı yapmayı planlarken, rakibin sonradan açıklanacağı belirtildi.

Onuachu geri dönüyor

Fanatik'in haberine göre; kupadaki Başakşehir maçında aldığı darbe sonrası kolu kırılan Paul Onuachu, milli arada iyileşecek. Nijeryalı forvetin, 3 Nisan’daki Konyaspor karşılaşmasında kadroda olması bekleniyor. 

9 gol ve 3 asistlik katkı yaptı

Sakatlığı geçen Onuachu’nun dönmesiyle birlikte Trabzonspor’un hücum gücü de artacak. Bu sezon çıktığı 17 lig maçında 9 gol, 3 asistlik skor katkısı gösteren Onuachu’nun yokluğunda ileri uçta Enis Destan ve Pepe 11’de görev yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler