Trabzonspor'dan Fenerbahçe efsanesinin oğluna teklif!

17.06.2021 - 19:15 | Son Güncellenme: 18.06.2021 - 01:39

Süper Lig’de transferin en hızlı kulübü Trabzonspor için sürpriz bir yabancı futbolcunun ismi gündeme geldi. Detaylar haberimizde…

Trabzonspor'dan Fenerbahçe efsanesinin oğluna teklif!

AJANSSPOR-HABER

Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor transferde hız kesmiyor. Bordo-mavililer, daha önce kadrosuna kattığı Marek Hamsik, Gervinho ve Bruno Peres gibi önemli isimlere bugün de Kasımpaşa’dan ayrılan Fode Koita’yı ekledi. 

NAC Breda takımında oynuyor

Ancak Karadeniz ekibiyle ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. 61 Saat'teki habere göre Trabzonspor, NAC Breda’da oynayan Sydney van Hooijdonk'a teklif yaptı. 21 yaşındaki forvet, Hollanda futbolunun efsane isimlerinden ve Fenerbahçe’nin unutulmaz yabancılarından Pierre van Hooijdonk’un oğlu.  

Trabzonspor, Udinese ve Celtic peşinde

Buna karşılık İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla, Trabzonspor’un bu transferdeki en büyük rakibi olarak Udinese'yi gözterdi. Serie A temsilcisi dışında İskoç ekibi Celtic'in de Van Hooijdonk ile ilgilendiği ifade edildi. 

Sörloth'u aratmayacak forvet

Sydney van Hooijdonk geride kalan sezon 28 maçta 15 gol ve 2 asistle oynayarak dikkat çekti. 1.90'lık boyuyla hava toplarında da etkili olan Hollandalı futbolcu, Trabzonspor’da Alexander Sörloth’un yerini doldurabilecek en önemli adaylar arasında görülüyor. 

Pierre van Hooijdonk Fenerbahçe'de iz bıraktı

Öte yandan Sydney’in babası Pierre van Hooijdonk ise, 2003-2004 ve 2004-2005 sezonlarında Fenerbahçe forması giyerek taraftarların sevgilisi olmuştu. Daha sonra da sık sık Türkiye’ye gelen Van Hooijdonk, sarı-lacivertli takımla çıktığı 63 maçta 35 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler