Transfer görüşmeleri başladı! Ertaç Özbir'in yeni adresi...

Özgür Koç
29.01.2024 - 14:45 | Son Güncellenme: 29.01.2024 - 14:54

Transfer çalışmalarını sürdüren Ankaragücü, 34 yaşındaki kaleci Ertaç Özbir'in transferi için Adana Demirspor ile görüşmelere başladı. İşte detaylar...

Transfer görüşmeleri başladı! Ertaç Özbir'in yeni adresi...

Salim MANAV - AJANSSPOR

Transferdeki ilk imzasını bugün Türkiye'ye getireceği Hellas Verona'nın İtalyan orta sahası Riccardo Saponara'ya attırmaya hazırlananan Ankaragücü, kalesini ise Süper Lig'in tecrübeli ismiyle güçlendirecek. 

Murat Sancak ayrılığı açıkladı

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Ertaç Özbir'in durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ertaç Özbir ile ilgili daha sonra konuşuruz ancak onun için teklifleri değerlendiriyorum. Takımdan ayrılacak. Bir kuruş alacağı da yok." dedi.

Görüşmeler olumlu ilerliyor

Öte yandan Ankaragücü, Ertaç Özbir'in transferi için kulübü Adana Demirspor ve 34 yaşındaki kaleci ile görüşmelere başladı. Taraflar arasındaki görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği öğrenildi.

Ertaç Özbir'in performansı 

Adana Demirspor'la bu sezon 13 maça çıkan Ertaç Özbir, kalesinde 9 gol gördü, tecrübeli eldiven 7 karşılaşmada ise kalesini gole kapadı. 34 yaşındaki kalecinin Adana Demirspor'la sözleşmesi Haziran 2025'te sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler