Transfer Yasağını Kaldıran Eskişehirspor, 6 Futbolcuyu Kadrosuna Kattı

Orhan Gülek
02.02.2023 - 16:28 | Son Güncellenme: 02.02.2023 - 16:44

Transfer tahtasını açan Eskişehirspor; İsmail Haktan Odabaşı, Ömer İnan, Ayberk Altan, Serdar Sudun, Tufan Kelleci ve Mustafa Çağlayan'ı kadrosuna kattı

Transfer Yasağını Kaldıran Eskişehirspor, 6 Futbolcuyu Kadrosuna Kattı

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor'la futbolcu transferi nedeniyle yaşanan hukuki sürecin gerekli ödemenin yapılmasıyla sona ermesinin ardından 4 yıl sonra transfer tahtasını açtıran TFF 3. Lig ekibi Eskişehirspor, 6 oyuncuyu kadrosuna kattı.

Es Es'de yeni transferler imzaları attı

3. Lig’de kümede kalmayı hedefleyen Eskişehirspor’da transfer harekatı başladı. Transfer yasanın kalkmasının hemen ardından yeni oyuncular imza atmaya başladı. Eskişehirspor, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde düzenlenen törenlerle 6 yeni oyuncuyu renklerine bağladı. 

Defans ve orta sahaya transferler

31 yaşındaki sağ kanat oyuncusu İsmail Haktan Odabaşı, 28 yaşındaki sol bek oyuncusu Ömer İnan, 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Ayberk Altan, 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Serdar Sudun, 29 yaşındaki sağ bek oyuncusu Tufan Kelleci ve son olarak 23 yaşındaki defans oyuncusu Mustafa Çağlayan Eskişehirspor’a imza attı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor duyurdu! Eskişehirspor dosyası kapandı
Habere Git

Transferler devam edecek

İmza törenlerine Kulüp Başkanı Erkan Koca ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Haraketli saatler geçiren Eskişehirspor’da transferlerin devam edeceği öğrenildi. Adı geçen futbolcular arasında genç ve gelecek vaat eden oyuncular olması taraftarları heyecanlandırdı.

Eskişehirspor'dan esprili bir paylaşım

Trabzonspor'a Erkan Zengin transferinden kalan borcu ödeyen Eskişehirspor, transfer tahtasını kaldırdı.

Eskişehirspor, transfer tahtasını kaldırılmasının ardından esprili bir paylaşım yaptı. Yapılan paylaşımda, Cem Yılmaz'ın GORA filmindeki "Ateş, Su, Toprak, Tahta" diyalogu kullanıldı.

Ne olmuştu?

Borçları nedeniyle TFF 3. Lig'e kadar düşen Eskişehirspor, 7 dönemdir bulunan transfer yasağını kaldırdı. Yönetim, alacaklı oyuncularıyla görüşerek ‘borcu yoktur’ yazısı alırken, 2016-2017 sezonunda eski oyuncusu Erkan Zengin’i transfer ettiği Trabzonspor’a olan yaklaşık 6 milyon liralık borcu da nakit olarak ödedi.

Eyüpspor da oyuncu gönderecek

Öte yandan Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, "Bir an önce Eskişehirspor'un transfer yasağını kaldırmasını bekliyoruz. Transferi açtıklarında oyuncu da vereceğiz. Eskişehirspor bir tarihtir, tekrar ayağa kalkacaktır..." demişti.

Es Es'de büyük sevinç

Eskişehirspor’un 7 dönem sonra transfer yasağının kaldırılması taraftarlar arasında büyük sevinç yarattı. Binlerce Eskişehirspor taraftarı soluğu tesislerde alırken, tezahüratlarda bulunarak meşalelerle kutlama yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler