Transferde adı geçen Emre Mor A Spor yayınına takıldı!

Akın Ungan
17.01.2024 - 21:30 | Son Güncellenme: 17.01.2024 - 21:42

Transferde adı geçen Emre Mor, Fenerbahçe formasıyla Ziraat Türkiye Kupası'nda Adanaspor'a karşı 11'de başladı. Fakat A Spor yayınına takıldı. Detaylar...

Transferde adı geçen Emre Mor A Spor yayınına takıldı!

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda Fenerbahçe ile Adanaspor karşı karşıya geldi. Hakkında transfer döneminde Sarı-Lacivertliler'den ayrılacağı iddiaları olan Emre Mor, İsmail Kartal tarafından belirlenen ilk 11'de yer aldı.

Adana Demirspor ve Fenerbahçe maçları çakıştı

Ziraat Türkiye Kupası maçlarını yayınlayan kuruluş, 19.00'daki Adana Demirspor - 24 Erzincanspor maçından sonra saat 21.00'de başlayan Fenerbahçe - Adanaspor maçını da aynı kanalda yayınladı. A Spor'da yayınlanan Adana Demirspor - 24 Erzincanspor maçı uzaması nedeniyle Fenerbahçe - Adanaspor maçı başlayana kadar bitmedi.

Emre Mor A Spor'a takıldı

19.00'da başlayan maç uzatma devrelerine giderken Fenerbahçe maçı başladı. Bu nedenle Adana Demirspor maçının uzatma devreleri ekranın sağ alt köşesinde küçük bir diktörtgen içinde verildi. Bu durum, Fenerbahçe taraftarının tepkisini çekti. 

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan Murat Kurum'a Süper Kupa önerisi!
Habere Git

Uzun süre sonra 11'de başlayan Emre Mor'un performansını merak eden taraftar, Emre'nin bulunduğu kanatta Adana Demirspor maçının yer alması nedeniyle milli futbolcuyu göremedi.

Bazı taraftarlar, sosyal medya hesapları üzerinden Fenerbahçe - Adanaspor maçının neden ATV'de yayınlanmadığı yönünde eleştiride bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler