Son dakika Transfer Haberleri: Malang Sarr ve Armando Broja Süper Lig yolunda!

Özgür Koç
11.12.2023 - 16:51 | Son Güncellenme: 11.12.2023 - 17:11

Premier Lig ekibi Chelsea'nin Arnavut satrforu Armando Broja ve Fransız stoperi Malang Sarr'ın Süper Lig ekibiyle transfer görüşmesi yaptığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Son dakika Transfer Haberleri: Malang Sarr ve Armando Broja Süper Lig yolunda!

AJANSSPOR - HABER

İngiliz ekibi Chelsea'nin 22 yaşındaki Arnavut golcüsü Armando Broja ve Fransız savunmacısı Malang Sarr'ın temsilcilerinin Süper Lig ekibiyle transfer görüşmesi halinde olduğu iddia edildi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre geçtiğimiz sezonu Fransa Ligue 1 takımı Nice'de kiralık olarak geçiren ve geri döndüğü Maviler'de bu sezon henüz forma şansı bulamayan Sarr ile mavi beyazlı formayla bu sezon 9 maçta sahaya çıkan Broja'nın temsilcileri Süper Lig'den bir kulüple görüşme halinde.

Hasan Arat Chelsea'yi açıklamıştı

Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat, seçim sürecinde Chelsea ile iş birliğine gidebileciğini açıklayarak,  "Todd Boehly, Chelsea'nin sahibi ve başkanı. Benim yakın bir arkadaşım. Başarılar diledi, her türlü çalışmaya hazır olduğunu söyledi." ifadelerini kullanmıştı. Arat'ın bu açıklamaları Malang Sarr ve Armando Brajo'nun temsilcilerinin transfer için Beşiktaş kulübü ile görüşme halinde olabileceği ihtimalini akıllara getirdi. 

Malang Sarr'ın adı Fenerbahçe ile de anılıyordu

Öte yandan Fransız stoper Sarr'ı adı transferde Fenerbahçe ile de anılıyordu.  24 yaşındaki futbolcu Fransız defans oyuncusu, Nice’de doğdu. 2020 yılında Chelsea’ya transer genç savunmacı Porto ve Monaco kulüplerinde kiralık olarak forma giydi. 1,83 boyundaki Sarr sol bek bölgesinde de forma oynayabiliyor. Piyasa değeri 6 milyon Euro olan Fransız futbolcunun Chelsea ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Broja bu sezon 9 maçta forma giydi

Arnavutluk Milli Takımı'nın da forması giyen 2001 doğumlu Armando Broja ise futbola Tottenham altyapısında başladı. Daha sonra Chelsea altyapısına transfer olan Broja, Vitesse ve Southampton’a kiralık olarak forma giydi. Piyasa değeri 28 milyon euro olan 22 yaşındaki futbolcu sezon Chelsea ile 9 maça çıkarken 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. 1,91 boyundaki Arnavut futbolcunun sözleşmesi 2028 Haziran ayı sonunda bitiyor.

Senin için hazırladığımız haberler