River Plate-Defensa y Justicia Maçında Tribünden Düşen Taraftar Öldü

Orhan Gülek
04.06.2023 - 21:19 | Son Güncellenme: 04.06.2023 - 21:21

Arjantin Premier Ligi'nde oynanan River Plate-Defensa y Justicia maçında tribünden düşen bir taraftar hayatını kaybetti. İşte haberle ilgili tüm detaylar

River Plate-Defensa y Justicia Maçında Tribünden Düşen Taraftar Öldü

AJANSSPOR - HABER

Arjantin Premier Ligi'nde oynanan River Plate-Defensa y Justicia maçında tribünden düşen bir taraftar hayatını kaybetti. Mücadelenin hakemi, 25. dakikada mücadeleyi durdurdu ve karşılaşma tatil edildi.

Monumental Stadyumu'nda üzücü olay

Buenos Aires'teki Monumental Stadyumu'nda saat 22.30'da başlayan karşılaşmada dakikalar 14'ü gösterirken bir taraftar tribünden düştü. Yetkililerin açıklamasına göre; 53 yaşındaki Pablo Marcelo Serrano, River Plate'in Monumental Stadyumu'ndaki Sivori Alta tribününde 15 metre yükseklikten düştükten sonra başından aldığı darbe nedeniyle olay yerinde hayatını kaybetti.

"Tribün yüzde 90 oranında doluydu"

Ev sahibi ekip River Plate yaptığı açıklamada, "Merhumun sezonluk biletini aldığı tribün yüzde 90 oranında doluydu. Düşme olayına herhangi bir üçüncü şahıs dahil olmamıştır. Ayrıca, tribünde veya merhumun çevresinde herhangi bir şiddet olayının olmadığı tespit edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Karşılaşma tatil edildi

Karşılaşmanın hakemi Fernando Rapallini, maçı 25. dakikada skor 0-0 iken durdurdu ve karşılaşma tatil edildi. Polis, olayın nedenini araştırırken, tribünü delil toplamak için 24 saat süreyle kapattı.

Senin için hazırladığımız haberler