Tugay Kerimoğlu, Galatasaray'dan ayrılması gereken 4 futbolcuyu açıkladı! "Virüs gibiler"

Cem Ergün
26.02.2024 - 23:55 | Son Güncellenme: 27.02.2024 - 00:06

Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, Antalyaspor'u sahasında ağırladı. Sarı-Kırmızılılar'ı TRT Spor'un Stadyum programında Tugay Kerimoğlu değerlendirdi.

Tugay Kerimoğlu, Galatasaray'dan ayrılması gereken 4 futbolcuyu açıkladı! "Virüs gibiler"

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor'u Kerem Aktürkoğlu'nun 2 golüyle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Sarı-Kırmızılılar'ın performansını TRT Spor'da değerlendiren Tugay Kerimoğlu, Galatasaray'ın sezon sonunda yollarını ayırması gerektiği 4 futbolcuyu da açıkladı. İşte detaylar...

"Biz kaosla yaşıyoruz"

Tugay Kerimoğlu, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi şu sözlerle eleştirdi: "Biz kaosla yaşıyoruz. Kimse çözüm üretmek istemiyor. Ne anlatacağız ki bugün biz? Bu kadarını ben görmedim. Artık hakaret noktasına gitmeye başladı. İkisi de altta kalmayayım diye açıklama yapıyor."

"Zaha ve Tete umursamıyor"

Tugay Kerimoğlu, Galatasaray'lı futbolcular Zaha ve Tete'nin performansı hakkında, "Bu performans Zaha ve Tete'nin umursamadığını gösteriyor. Zaha'nın orta sahada rakip üstüne geliyor, çalım atmaya çalışıyorsun. Santrfor diye giriyorsun, sağda solda top istiyorsun. Olmuyor. saha içinde etkinlikleri yok. Vazgeçmiş gibiler. Camialar ağır mı geldi? Mantalite mi uymadı? İkisiyle de sezon sonu oturursunuz, karar verirsiniz." ifadelerini kullandı. 

"Takımın içine virüs girmiş"

Tugay Kerimoğlu, Zaha ve Tete'yi şu sözlerle eleştirdi: "Tete kaç maç oynamıştır? Diğerleri kadar maç oynamadığı için fiziksel olarak düşüşte değil. Zaha da o kadardır. Ziyech ve Ndombele nerede peki? Benim diğer kalan oyunculara kötü söz söyleme lüksüm olamaz. Bu kadar vurdumduymaz olunamaz. Bana kolej takımının içerisine virüs girmiş gibi gözüküyor."

"4 oyuncuya teşekkür et, yolları ayır"

Kerimoğlu, Galatasaray'ın sezon sonunda yollarını ayırması gerektiği 4 futbolcuyu şu sözlerle açıkladı: "4 beklentin yüksek oyuncudan (Zaha, Tete, Ziyech, Ndombele) verim alamıyorsan, sen bunları bırak idmana çıkarmayı, sezon sonu teşekkür et yolları ayır. Zarar vermeye başladılar artık."

Senin için hazırladığımız haberler