Türk Telekom Amerikalı Guard Tyrone Wallace'ı Transfer Etti

Burak Alaca
30.06.2023 - 20:23 | Son Güncellenme: 30.06.2023 - 20:57

EuroCup'taki temsilcimiz Türk Telekom son olarak Paris Basket forması giyen 29 yaşındaki Amerkalı oyun kurucu Tyrone Wallace'ı kadrosuna kattı.

Türk Telekom Amerikalı Guard Tyrone Wallace'ı Transfer Etti

AJANSSPOR-HABER

Geçtiğimiz sezon 7Days EurCup'ta finale kadar yükselen ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonu lider tamamlayan Türk Telekom'da kadrosunu neredeyse baştan kurdu. Ankara ekibi ses getirecek bir transfere daha imza attı.

Tyrone Wallace, Türk Telekom'da

Türk Telekom geçtiğimiz sezon Fransız EuroCup temsilcisi Paris Basket'in formasını giyen 29 yaşındaki Amerikalı guard Tyrone Wallace ile sözleşme imzalandığını resmi olarak duyurdu.

EuroCup'ta MVP'liğe oynadı

EuroCup'ta Paris Basket forması ile 15 maça çıkan 1.96'lık guard; 15.7 sayı, 5.0 asist, 3.7 ribaunt ortlamaları ile mücadele ederek herkesi kendine hayran bıraktı.

İlgini Çekebilir
Türk Telekom iç transferde de düğmeye bastı! Mehmet Yağmur ile 1 yıl daha...
Habere Git

Clippers forması ile NBA'de etkili oynadı

2017-2018 sezonunda NBA ekibi Los Angeles Clippers'ın formasını 30 maçta giyen Tyrone Wallace kendisine gelen fırsatı iyi değerlendirerek; 9.7 sayı, 2.4 asist, 3.5 ribaunt ortalamaları tutturdu.

Türk Telekom'dan 8. imza

Tyron Wallace, Türk Telekom'un bu yaz döneminde imza attırdığı 8. isim oldu. Ankara ekibi daha önce; Okben Ulubay, Markis McDuffie, Metehan Akyel, Jalen Adams, Troy Selim Şav, James Palmer ve Yiğitcan Saybir ile sözleşme imzaladı.

9 isimle yollar ayrıldı

Türk Telekom geçtiğimiz sezon büyük başarılar elde eden kadrodan; Jerian Grant, Axel Bouteille, Tyrique Jones, Erkan Yılmaz, Rıdvan Öncel, Michael Eric, Nate Sestina, Berk Demir ve Emircan Koşut ile yolların ayrıldığını duyurdu.

İlgini Çekebilir
Türk Telekom'dan 6. hamle! James Palmer'i transfer etti
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler