Urs Fischer'den Yunus Mallı'ya mesaj!

24.01.2020 - 16:47 | Son Güncellenme: 24.01.2020 - 13:47

Almanya Ligi ekiplerinden Wolfsburg’da forma şansı bulamayan ve Union Berlin ekibine sezon sonuna kadar kiralanan Yunus Mallı ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Berlin ekibinin teknik direktörü Urs Fischer, milli futbolcuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Urs Fischer’den Yunus Mallı için açıklama geldi

Urs Fischer, henüz 19 dakika şans verdiği Yunus Mallı’nın ne zaman düzenli olarak oynayacağına yanıt verdi. Henüz futbolcunun takımla birlikte çok az antrenman yaptığını belirten Fischer, Yunus’un şans bulabilmesi için biraz zamana ihtiyaç duyduğu görüşünde.

Urs Fischer: ”Yunus Mallı’ya sabır göstermek gerekiyor”

Fischer, “Yunus Mallı’nın ilk 11’de olması elbette bir seçenek. Ancak; ona biraz zaman tanımak gerekiyor. İlk aşamada Yunus’tan çok fazla şey beklememek ve sabır göstermek gerekiyor. Hazır olduğu sürece kadroda olacaktır. Yoksa yedek kulübesinde olacağını kendisi de biliyor.

Yunus Mallı transfer olduğunda ne demişti?

Futbolcu, "Önümüzdeki dönemi ve mücadeleleri dört gözle bekliyorum. Bundesliga’da kalmak ve yola devam etmek tamamen bize bağlı. Sezonun ilk yarısında süre alma konusunda mutlu değildim. Bu yüzden düzenli olarak forma giymek ve takımımın başarısına katkıda bulunmak istiyorum.” ifadelerini kullandı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler