Federico Valverde: "Lionel Messi'yi nasıl durduracağımı bilmiyorum"

İsa Kethüda
14.11.2023 - 14:36 | Son Güncellenme: 14.11.2023 - 14:46

Uruguay Milli Takımı'nın yıldız oyuncusu Federico Valverde, Arjantin ile karşılaşacakları mücadelede Lionel Messi'yi nasıl durduracağını bilemediğini söyledi.

Federico Valverde: "Lionel Messi'yi nasıl durduracağımı bilmiyorum"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

CONMEBOL Dünya Kupası Elemeleri'nde Arjantin, 17 Kasım Cuma günü saat 03.00'te sahasında Uruguay ile karşı karşıya gelecek.

Valverde'den Messi açıklaması

Uruguay forması giyen Real Madrid'in yıldız oyuncusu Federico Valverde, Arjantin'de oynayan Lionel Messi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yıldız oyuncu Messi nasıl durduracaklarını bilmediğini söyledi.

"Lionel Messi'yi nasıl durduracağımı bilmiyorum"

Federico Valverde, "Lionel Messi'yi nasıl durduracağımı bilmiyorum. Bunu hiçbir zaman başaramadım. Barcelona-Real Madrid maçlarında çok kez karşılaştık. 

"O dünyanın en iyi futbolcularından biri"

Messi'ye saygı duyulması gerekiyor. O dünyanın en iyi futbolcularından biri" ifadelerini kullandı. 

25 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu, bu sezon Real Madrid ile çıktığı 17 karşılaşmada 1 gol ve 3 asist kaydetti. Milli Takım kariyerinde de 53 maça çıkan Valverde, 6 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Uruguay, CONMEBOL Dünya Kupası Elemeleri'nde çıktığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 7 puan topladı ve ikinci sırada yer aldı. Birinci sırada ise 4 maçını kazanan ve 12 puanı bulunan Arjantin yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler