Villarreal'da Capoue ve Trigueros, Fenerbahçe hazırlık maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
03.12.2022 - 21:29 | Son Güncellenme: 03.12.2022 - 21:33

Kulüpler Birliği Vakfı tarafından organize edilen dostluk turnuvasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Villarreal'da Capoue ve Trigueros maç sonu konuştu.

Villarreal'da Capoue ve Trigueros, Fenerbahçe hazırlık maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Kulüpler Birliği Vakfı tarafından organize edilen dostluk turnuvasında sahasında ağırladığı İspanyol ekibi Villarreal'i de Rayo Vallecano maçında olduğu gibi yine geriden gelerek 2-1 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası Villarreal'li futbolcular Capoue ve Trigueros açıklamalarda bulundu.

Capoue: "Fenerbahçe çok kaliteli bir takım"

Villarreal'in tek golünü atan Capoue "Çok zor bir maçtı. Fenerbahçe çok kaliteli bir takım. Skoru tutamadık. İlerleyen zaman için çok iyi şeyler yakaladık. Yeni hocaya alışmak her zaman zordur. Bu tarz maçlarla taktiklerine adapte olmaya çalışıyoruz. Bu maçlar onun için önemli."

Trigueros: "Zor bir maç oldu"

Villarreal'da orta sahada görev yapan 31 yaşındaki İspanyol futbolcu Manu Trigueros ise "Çok iyi bir atmosfer vardı. Zor bir maç oldu. İstediklerimizi yapamadık ama yeni hocaya adapte olmamız gerekiyor. Oyun felsefesini anlamak için güzel bir ara oldu. Ekip olarak kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Bu ara bizim için iyi oldu diyebilirim. Avrupa'da başarılıyız. Bu sene Konferans Ligi'ni kazanabiliriz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler