Wout Weghorst, Hoffenheim’a Transfer Oldu

İsa Kethüda
09.08.2023 - 14:32 | Son Güncellenme: 09.08.2023 - 14:36

Transfer haberleri... Geçen sezon Süper Lig takımlarından Beşiktaş forması giyen ve Manchester United'a transfer olan Wout Weghorst, Hoffenheim ile anlaştı.

Wout Weghorst, Hoffenheim’a Transfer Oldu

Geçtiğimiz sezonun ilk bölümünde Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ta forma giyen, ikinci yarısını ise Premier Lig temsilcisi Manchester United da kiralık geçiren ve bonservisi Burnley'de bulunan 31 yaşındaki Hollandalı futbolcu Wout Weghorst, Bundesliga ekibi Hoffenheim’ın yolunu tuttu. 

Wout Weghorst sezon sonuna kadar kiralık

Konuyla ilgili Alman temsilcisinden yapılan açıklamada, Wout Weghorst’un sezon sonuna kadar kiralandığı ve Hollandalı oyuncuyu takıma dahil ettikleri için mutlu oldukları ifade edildi.

31 yaşındaki golcü futbolcu, geride kalan sezonda 17’si Premier Lig, 16’sı Trendyol Süper Lig, 6’sı UEFA Avrupa Ligi, 5’i FA Cup, 3’ü EFL ve 2’si Türkiye Kupası olmak üzere toplam 49 resmi maçta görev alırken, 11 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Forma giydiği takımlar

Wout Weghorst kariyerinde Deto, Willem II U21, FC Emmen, Hercasles Almelo, AZ Alkmar, Vfl Wolfsburg, Burnley, Beşiktaş ve Manchester United gibi takımlarının formalarını da giydi.

Hollanda Milli Takımı'nda da görev alan başarılı oyuncu, söz konusu çıktığı 23 karşılaşmada 5 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler